- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
félisten
-
riki
senior tag
Idézet a Pc-World oldaláról:
Szeptember 2-án került ki a NOD32 5417-es frissítése, amely a keresőmotoron igyekezett javítani. A patch tartalmazott egy rejtett hibát, amely akkor vált élessé, amikor az 5418-as adatbázis-frissítés másnap rákerült a programokra. A hiba ezrek számára okozott kellemetlenségeket.
Úgy tűnik, a Windows 7-t használókat nem érintette a probléma, amely a Windows XP SP3, Windows Server 2003 és 2008 RC2 esetében jelentkezett. Leginkább memóriakezeléssel kapcsolatos hibaüzenetek jelentek meg a felhasználók gépein, majd ezt rendszerösszeomlás, lefagyás vagy kékhalál követte
Azért az Eset-nél is vannak bakik?[ Szerkesztve ]
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A hét közepén nagyon megjártam, mivel a win7 pro 64 bit oprendszeremre a nod32 vírusírtó progi mellé megpróbáltam feltelepíteni a counterspy kémprogramírtót, ami úgy tönkrevágta az oprendszert, hogy újra kellett telepítenem. Ha a nod32 mellé felrakom a malwarebytes free verzióját, az szerintetek elég lesz a gép megfelelő védelméhez? Üdv
-
Thusor
őstag
válasz Tappancs2001 #37706 üzenetére
Szerintem amikor bekapcsolod a gépet frissíti magát az új adatbázisra amelyben javították ezt...szóval nem hiszem hogy lenne vele majd gond.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Az ingyenes Malwarebytes programot lefuttatva, talált egy trójai fájlt (az sshnas21.dll fájl), amit sikeresen leírtott, és amit a nod32 most nem jelzett. Az az érdekesség, hogy ezt a trójait a win7 oprendszer újratelepítése előtt egyszer már megtalálta és el is távolította. akkor hogyan került újra rá a gépemre? Üdv
-
polonic
félisten
válasz Tappancs2001 #37708 üzenetére
Ketté van partícionálva az merevlemez? Lehet, hoy a másikon partíción van.
Leellenőriztetted több védelmi programmal is a lemezeket? Javasoltam neked valamelyik nap. Ne csak egyel vagy kettővel nézesd át. -
Tappancs2001
senior tag
válasz polonic #37709 üzenetére
Szia! 3 meghajtó van a gépemen, az egyikre win xp van telepítve (500 GB), a másikra (320 GB) win7 van telepítve,ezen a merevlemezen találta meg a malwarebytes free. A harmadik merevlemezen (120 GB) volt régen az xp, ami át lett telepítve az 500 gigás vinyóra. A múltkor szintén a 320 gb-os vinyón és ugyanazon a helyen találta meg a nod32, csak a törlése közben hibát jelzett. Még a vírus megtalálása előtt csináltam a noddal egy vírusellenőrzést és érdekes módon most nem találta meg. Most újraindítom a gépet, és lefuttatok egy minden meghajtóra kiterjedő vírusellenőrzést a malwarebytes free-vel.
-
blattida
nagyúr
válasz Tappancs2001 #37705 üzenetére
Ezek szerint nálad nem szerették egymást...sajnos van ez néha így.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
RBJ
addikt
Azt kell ,hogy mondjam kezdem megkedvelni a NAV 11 .
Sokat változott régi önmagához képest. nem tortura egy install uninstall. és tényleg kevés erőforrással működik.
Tetszik ahogy észrevétlenül de mégse láthatatlanul dolgozik. / felugró ablakokra gondolok amit az adott alkalmazásra. file ra dob fel elemzés gyanánt.
nálam most favorit és tényleg elgondolkodtam a vételén hacsak nincs valami promo amivel lehetne működtetni.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
BRosszQtya
csendes tag
Tegnap este 20 óta nem frissített a NOD32. Azóta teljesen megmerevedett a gépem,annyit szenvedtem vele, hogy lecseréltem (átmenetileg) ashampoo anti-maéwarre. Azóta meg mint a villám úgy száguldozik.
-
Pano
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #37702 üzenetére
Igen, csak a KIS-hez van kb 9 évre elegendő legális kulcsom
KAV-hoz sajna nincs[ Szerkesztve ]
-
B.S.&T.
csendes tag
válasz BRosszQtya #37713 üzenetére
Ma kétszer is frissített. 5424 és 5425.
[ Szerkesztve ]
Blood, Sweat & Tears
-
polonic
félisten
válasz zazenke #37717 üzenetére
Az ilyen kulcsokkal vigyázni kell. Én is azt hittem, hogy jajj de jó, olcsó, működni fog végig. Én 2009 végén vettem 1 éves 3 gépes NIS kulcsot 2500 Ft-ért, nem ebay-en mondjuk, hanem cloudstore-on. Amíg használtam a NIS-t, ez olyan 3 hónap volt, addig működött, aztán most, hogy kipróbáltam a 2011-es termékeket, írnám be a kulcsot és azt írja, hogy vissza lehtt vonva a kulcs. Pedig még lett volna minimum 2 hónap az 1 éves időtartamból.
-
syler
aktív tag
Sziasztok. Van egy netbookom atom n470 cpu 1 gb ram. Tudnatok mondani olyan ingyenes virusirtot ami nem tul eroforras igenyes? Mert ugye ez a netbook nem egy eromu. Koszi.
Nem a fájdalom öli meg az embert, hanem a remény amiben csalódott!
-
Egorov
aktív tag
Ha eredeti Microsoft Windows rendszert használsz, akkor én az MSE progit ajánlom. Azért várj meg több választ is.
Szerk.: Követelmények
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Pano
addikt
No...
Hölgyeim és Uraim!
Most egy remek ajánlat következik, csak mostanra!
Van itt egy szabadon használható, még be nem aktivált 1 éves kulcs a Kaspersky Internet Security-hez, amit oda ajándékozok valakinek. (Hangsúlyoznám, hogy ez NEM warez).
Aki a leggyorsabb lesz, azaz legelőbb ír nekem privit, megkapja.Ki lesz a szerencsés?
Pano
-
bigga
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy megfelelő vírusírtót? Ugyanis végigzongoráztam a Spyware Doctort, Nod-ot, Avastot már, voltak külön és együtt is, de nem találtam egyiket se megfelelőnek.
Most a NOD van fenn, de nem tud eltávolítani 3 férget, "ismeretlen ok"-ból. Rendszergazdaként vok bejelentkezve meg minden.
A Spyware doki mindent leírtana, de nem talál meg mindent.. Szo tudtok vmi alternatívát?
Előre is kösz" You know what capitalism is? Getting f*cked! "
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz polonic #37723 üzenetére
Ezzel egyetértek,de valamivel csak le kellene venni,ha már a gépen vannak.
Én ezeket próbálnám ki:
Malwarebytes'Anti Malware
Emsisoft Emergency Kit
Kaspersky Virus Removal Tool
hátha segítenek valamit.
Persze,ez csak egy vélemény.
Esetleg SuperAntiSpyware,
Counterspy
SpySweeper
Féreg vagy nem,hátha leveszik.
A Spyware doctor-t én is szeretném,ha nem csak felfedezni tudna ingyen,de le is tudna venni.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz polonic #37718 üzenetére
Igen, ugyanilyen sztorikat olvasok külföldi fórumokon, valószínűleg több embernek eladták... lehet a supporthoz fordulni és újraaktiválják ha tudod bizonyítani, hogy megvetted, pl. számlával.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Recon666
Közösségépítő
Sziasztok. Érdeklődnék, hogy Nod32 használok, és esetleg van más alternatíva ami hasonlóan terheli a gépet és elég megbízható, valamint ingyenes
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz Narxis #37728 üzenetére
Egyébként kíváncsi lennék a véleményekre
adott egy mindenféle kártevővel fertőzött gép(tegyük fel)
Ki milyen progival indulna neki a takarításnak?
(Már persze,ha le van fertőzve,és hagyja feltelepülni...)
Hogy megússzuk a Win újratelepítést(ha egyáltalán az megoldást jelent)[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz Kezdő vagyok #37730 üzenetére
Format C:
-
nagyúr
Kaspersky Virus Removal Tool, Malwarebytes, Emsisoft Emergency Kit, Vipre Rescue, Hitman Pro, GMER, G Data Boot Disc(nem biztos, hogy ez a neve de nekik is van valami ingyenes cuccuk fertőzés esetére), Dr Web CureIt!, SUPERAntispyware.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
blattida
nagyúr
MBAM, Hitman, Dr. Web és Kaspersky.
De ha szarrá van fertőzve, akkor valóban format az egyetlen megoldás...Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
zed01
őstag
Megittam egy doboz heinekent , most meg olyan rohadtul sörszagú a leheletem hogy már attól hányingerem van. Hogy miért nem tudok megmaradni a fűnél, nem tudom, hülye vagyok.
Az a véleményem, hogy a sör alkalmatlan az emberi fogyasztásra.
[ Szerkesztve ]
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
nagyúr
válasz Kezdő vagyok #37735 üzenetére
Passz, Hitman Pro, Malwarebytes, SAS egy jó kiindulópont.
-
janes1976
őstag
Cső!
A NIS 2011-et használom lassan 1 hete (ahogy a madzsar megjelent) és nagyon meg vagyok vele elégedve. Mintha nem is lenne a gépen. Szóval ott van, csak a háttérben. Faszán megcsinálták, a kinézete nagyon profi, látszik hogy foglalkoztak vele, nem csak összecsapták. A régi Nortonok nagyon szarok voltak, olyan lassúak mint a tetű. Ezen a téren is fejlődtek. A valós idejű védelem kiváló. Meg még egy érdekesség. KIS 2010-ről jöttem át, mert sztem az fogta a gépem, mondjuk a Norton nem fogja már látszik. Meg rohadtul egybe van az egész, alapbeállításon is kiválóan teszi a dolgát, nem kell szarrá konfigurálni ahhoz, hogy atom legyen minden. Majd még írok. Negatívat is, ha lesz.
Másnak esetleg tapasztalat?
Üdv.
MindenkinekXiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! 2 hét múlva lejár a gépőemre telepített NOD32 vírusírtó licensze. Gondoltam rá, hogy esetleg áttérjek az Avast fizetős változatára, mert elég jó dolgokat hallottam róla. Szerintetek érdemes váltanom? Üdv
-
blattida
nagyúr
válasz Tappancs2001 #37741 üzenetére
Szerintem nem.
A fizetős plusz moduljai sok bugot tartalmaznak(tűzfal, sandbox, viselkedés alapú blokkoló), jelenleg annyira nem éri meg a pénzt.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
BlackSeven
aktív tag
Saját véleményem szerint nem. Nagyjából azonos áron van az AVAST és a NOD32 így az ára sem indokolja a váltást.
(Ha mondjuk a KAV-ot említed mint alternatívát, akkor már az igen lenne a válaszom, de így a kettő közül választva, maradj a NOD32-nél.)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Hali!
Szerintem sem érdemes váltani..
janes1976
A 2009/2010/2011-es NIS/NAV mindegyike gyors, és nem fogja a gépet. Gondolom Te az ezt megelőző változatokra gondoltál, mert azok valóban fogták a gépet rendesen.A 2011-nek egyik gondja(igaz nem katasztrófa), hogy számos teljesen ártalmatlan oldalt blokkol, de ezek falsok...
Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
zed01
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #37744 üzenetére
Azért nem semmi, sokaknak két és fél év sem volt elég ahhoz, hogy rájöjjenek hogy a Nortonok egyáltalán nem fogják a gépet.
[ Szerkesztve ]
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Mindenkinek köszönöm a válaszokat, akkor maradok a NOD32-nél. Még azt szeretném kérdezni, hogy 2 számítógépünkön is egyidőben jár le a NOD32 licensze. Ilyenkor hogyan tudnám a leghatékonyabban meghosszabbítani? Külön-külön, vagy van más megoldás is? Üdv
-
polonic
félisten
válasz Tappancs2001 #37746 üzenetére
Egyszerre vásárold a licenszeket és hosszabbítással. Esetleg, ha van diák a családban úgy kedvezményt is kapsz, 50 %-ot. Nézd meg, hogy az olcsóbb, és értelemszerűen azt válaszd. Az 50 %-os kedvezmény pedagógusoknak és orvosoknak is jár.
Egyébként minden le van írva az eset magyar oldalán a vásárlás részen.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Tappancs2001 #37746 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
őstag
Sziasztok!
Lejárt a W7.esemen lévő 90 napos Norton IS 2010-em (tetszett), mit ajánlotok helyette?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
BitDefedenr Internet Security 2011 bemutató
Kellemes olvasgatást
Aktív témák
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik