- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Aktív témák
-
RBJ
addikt
ezeknél az se találom elképzelhetetlennek mikor felteszek egy másik szoftver helyet egy új antivirust , hogy csak reklám fogásként mutat valamit, hogy talált kártevőt.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
JNashville
senior tag
Segítségre lenne szükségem. Valószínűleg a fekete halál néven ismert Windows-problémától szenved a gépem, viszont az hogy lehetséges, hogy felrakom a Win 7-et, és a teljesen szűz rendszert újraindítva már az második bejelentkezéskor fekete asztal fogad? Egészen addig, amíg nem jön létre a gépen internetkapcsolat, jó a dolog, de amint van adatforgalom, akár van fent vírusirtó, akár nincs, jön a fekete halál.
Feladatkezelőt elő lehet hozni így is, és letöltöttem a Prevx oldaláról valamit, aminek elméletileg meg kéne oldani a dolgot, de amint elindítom, lefagy a feladatkezelő.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz JNashville #24753 üzenetére
Ha van másik vinyód particiód azon is meghúzza magát a vírus nem csak a rendszer partición lehet ezért lehet ott a szűz rendszeren is. Csökkentett módban próbálj meg minél több vírus irtót lefuttatni. Illetve biztonsági frissítéseket és a szükséges drivereket tedd fel, gondolok itt legújabb vga driverre.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
JNashville
senior tag
Egyébként nincsen más partícióm, egyetlen vinyót használok egyetlen partícióval. Nem tudom, ez mennyire számít.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
g.gergo
senior tag
válasz JNashville #24756 üzenetére
Akkor még egy kérdés ha egy hdd-n egy partícióval nyomod. Original a telepítő DVD? Nekem gyanús, h nem, és a telepítő médiába bele lett rakva ez a kis kedvesség, aztán amint észleli, h online a kapcsolat, máris aktivizálódik. Ha original, akkor elnézést.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz JNashville #24756 üzenetére
Akkor viszont javaslom több partició létrehozását, min 1 a rendszernek 30-40 gigas bőven elég W7nek meg mellé néhány programnak a többin meg adat tárolás és nagyobb programokat játékokat is inkább oda telepíts.
Ja és jut eszembe inkább gyere át a windows 7 topicba mert mewgint lebaszás lesz hoyg ez nem biztonsági probléma.
[ Szerkesztve ]
-
JNashville
senior tag
válasz g.gergo #24757 üzenetére
Sajnos nem az, de három hónapon keresztül semmi probléma nem volt vele, többször is újraraktam a rendszert azóta, és mindig az első volt a legfrissebb AVG Free lehúzása és lefuttatása. Lehetséges, hogy az AVG három hónapon keresztül ne jelezzen egy jelenlévő vírusveszélyt?
Akartam én particionálni, csak még elég friss a gép, és hamarabb jött a probléma, mint hogy nekiálltam volna. De ez most már nem oldja meg a problémát, nem?
[ Szerkesztve ]
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz JNashville #24759 üzenetére
Lehetséges igen.
-
g.gergo
senior tag
válasz g.gergo #24761 üzenetére
Lejárt a szerk. idő. Illetve ezt a leírást találtam még, nem tudom, h mennyiben segít, egy próbát megér:
- Indítsuk újra a számítógépet
- Várjuk meg míg előjön a fekete képernyő
- Nyomjuk meg a jól ismert CTRL+ALt+DEL billentyűkombinációt
- Válasszuk a Feladatkezelő elindítását
- Ott válasszuk Fájl->Új feladat opcióját
- Majd üssük be a parancssorba a következőt: “C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe” “http://info.prevx.com/download.asp?GRAB=BLACKSCREENFIX”
(ha nem Internet Explorert használunk, akkor válasszuk a tallózást és keressük meg a böngészőnk exe fájlját)
- Ezután el kell indulnia a böngésződnek, mely elvileg automatikusan letöltő a hibajavító programot, feltelepíti és futtatja is azt.
- Ezek után már csak annyi dolgunk maradt, hogy újraindítsuk a gépet, és szorítsunk, hogy működik a dologMost visszaolvasva, lehet, h már kipróbáltad ezt is.
Más:: Be kell bootolni miniPe lemezről, és rákeresni a windows mappában 18432 byte méretü állományokra. Lesz néhány, de van benne egy amelyiknek a neve többnyire értelmetlen karakterhalmaz, a dátuma pedig 2009.03.21 ha ezt eltüntetitek, aztán reboot minden megy tovább...
[ Szerkesztve ]
-
Cuci3
tag
válasz Gorneck #24763 üzenetére
Azért még vacsorát is toltam.
Kaspersky Virus Removal-lal kezdtem. Talált valami Trojan-Proxy.W32.Saturn.jt dolgot a C:\WINDOWS\system32\config\44788796.Evt fájlban. Persze a fájlt nem lehetett törölni, so csökkentett módban maunálisan eltávolítottam. A probléma eddig nem jött újra elő (kopp-kopp), de azért holnap a Hitmant is lefuttatom.
Ja és az avast! repül, csak még nem tom mi jön helyette.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Hali!
Az eddig a HDD/Partíció stb kezelő programjairól méltán híres Acronis cég, beszállt volna az Antivírusok piacára is?
Nem olvastam utána, de a képek alapján nekem úgy tűnik, mintha megvették volna a BitDefendert... Ha valaki tud tuti infót, azt kérem ossza már meg a nagy érdemű publikummal, hogy most akkor lekoppintották a BD-t vagy megvették. Ránézésre ez a 2 lehetőség tűnik logikusnak, csak nézek mint a sült hal.Acronis AntiVirus 2010
Acronis Internet Security Suite 2010
Acronis Backup and Security 2010Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
huskydog17
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #24767 üzenetére
Miből gondolod, hogy megvette? Milyen képek alapján?
Szerintem nem, mert ha így lenne, akkor arról hallottunk volna, de a Bitdefender oldala ugyanúgy működik tovább és ott sincs erről semmilyen információ.
Szerintem az Acronis egy teljesen más termék, egy teljesen más cégtől.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
félisten
válasz huskydog17 #24768 üzenetére
Hali!
Mi van, rajtad maradt a hegesztőmaszk, hogy nem találsz/látsz képeket?
Akkor segítek, az első 3 linknél rá kell kattintani a képekre(alá van írva hány kép van róla), a gyári oldalnál meg a Screenshots linkre bal oldalt.Ha meg ezek után is azt kérded, hogy miért kérdeztem a BD-t, akkor te még nem láttál BD2010-et... Ugyanis egy az egyben úgy néz ki...
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
blattida
nagyúr
válasz huskydog17 #24768 üzenetére
Nem a céget, hanem a terméket. Ez elég bevett gyakorlat, még ebben a formában is...
Fire
Valahol olvastam, hogy valóban erről van szó, de már nem tudom, hogy hol...Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Szellem.
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #24769 üzenetére
A BD 2010 lassít mostanában? Gondolok itt az IS-re.
F-Secure 2010-et próbáltad, tesztelted? -
félisten
válasz Szellem. #24771 üzenetére
Hali!
KIS-hez képest nem, NOD-hoz képest igen.
Alapvetően 3 dolog amit "negatívumként" tapasztaltam BD 2010 IS esetén (W7 x64 alatt)1. Amikor feltelepíttettem, akkor először nehezen akart elindulni, csak az első frissítés után "javult" meg
2. Érezhetően lassabban állt fel a rendszer
3. Belekerült egy a KIS-re emlékeztető "Alkalmazás felügyelet", ami fogta a setup-okat, nem olyan mértékben mint a KIS, de van akit ez is zavarhat(mondjuk engem nem)
Amúgy úgy összességében rendben van a BD2010, nekem megfelelne.
(A legutoljára megjelent buildet még nem próbáltam, amit most leírtam, az az azt megelőző buildre érvényes, lehet hogy az új/utolsó megjelent verzióban már nem igaz...)F-Secure 2010-et nem próbáltam.
Fire.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #24773 üzenetére
És megbízható védelem a Bitdefender 2010?
Hoppá! Bocsánat, nem figyeltem és kettő lett a hsz-ből.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Szellem. #24775 üzenetére
Hali!
Ez nehéz kérdés, csak azt tudom mondani, hogy számomra teljesen megfelelő és valóban ad egy fajta biztonságérzetet, amit néhány AV-ről nem tudnék elmondani.
Másrészről meg azt tudni kell(és ezt elsősorban nem Neked írom, mert tudod), hogy RVS-t használok, tehát nagyon sok AV/IS megfelelő lenne számomra.
(Ami nem dolgozik együtt az RVS-el, az megy a levesbe, nálam az RVS az elsődleges szempont)Fire.
-
törölt tag
Szomszédom megkedvelte a Comodo-t Mellette pedig BitDefender 2010 felhasználó tovbbra is az elsődleges gépén.
-
huskydog17
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #24769 üzenetére
Nyugodj meg! Nem, csak a szemüvegem maradt rajtam .
Amúgy ténlyeg nagyon hasonlóak, én nem használtam még a 2010-es BitDefender-t, csak régebben a 7-est.
Ebben a fórumban azt állítják, hogy a BitDefender motorját használja, azért ennyire hasonló.
Wilders SecurityGameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
félisten
válasz huskydog17 #24779 üzenetére
Hali!
Nyugodt vagyok/voltam Hát az még rendben is lenne(megszokott dolog), hogy egy adott AV egy másik motort/motorokat használ, de itt olyan mérvű a hasonlóság, hogy ennek valami okának kell hogy legyen, ugyanis annyi a különbség a két szoftver közt, hogy más/mások a logók/feliratok(Acronis/BitDefender), aztán azonkívül teljesen egyforma. (Egy két felirat más, de hát ebből a szempontból nincs jelentősége)
Komolyan mondom, nem találok más különbséget, ha van kedved nézd meg.
(Elmenne ilyen telefonos játékba, hogy mi a két ablak közt a különbség )BitDefender IS 2010 vs. Acronis IS Suite 2010
Fire.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz #41133696 #24778 üzenetére
Hali!
A NIS2010 Sonar-ról, tudsz valami fejleményt? Konkrétan mi az álláspont a cégnél, az automatikus karanténozás/törlés ügyében, lesz valami változás?
(Nem olvastam a NIS topic-ot, bocsesz, ha ott már megválaszolták a kérdésem)Fire.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Fire/SOUL/CD #24781 üzenetére
Helló, erről sajnos nincs információm , gyanítom ,hogy nem változik.
Aminek nagyon örülök, hogy megjött az új gépem, és nem kellett a támogatáshoz sem fordulnom emailben vagy telefonon, mert simán beaktiválta magát
-
nagyúr
Sziasztok!
Ma egy kicsit elegem lett a KIS 2010-ből....
Fel szerettem volna telepíteni a Panasonic fényképezőmhöz kapott gyári szoftvert. Nem sikerült.... Legalábbis addig nem, amíg a KIS2010 aktív volt. Elkezdte átvizsgálni a CD-t, de teljesen belassította a gépet. Ráadásul nem csak az indítófájlokat nézegette, hanem mindent.... Percekig nem lehetett hozzáférni a lemezhez. Szerintetek ezt a problémát lehet orvosolni beállítással, vagy a KIS2010 tényleg ennyire lassú?
Most felraktam az Avira Premium Security Suite próbaverzióját. Májusban lejár a KIS liszenszem és addig ki kellene találnom, hogy új programot vegyek, vagy maradjak a KIS-nél...Még azt is szeretném megkérdezni, hogy az Avirának, ha jól tudom van Antispam modulja. Ez beépül az Outlook-ba, vagy ne is keressem, mert nem?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Vagy inkább az Avast-ot válasszam? Mondjuk árban az Avast a legjobb...
-
Szellem.
nagyúr
Ki kell kapcsolni a KIS-ben a mozgatható média ellenörzését. Én mindig ezt csináltam.
Egyébként, azért lassítja be a cd/dvd beolvasást, mert átvizsgál mindent rajta. Értelme nem sok van, mert ha futtatni akarsz róla valamit és abban vírus van, jelez és blokkolja, ha ismeri! -
HarryPotter
őstag
Erről hallott valaki? Nem gyenge kis összehasonlítást állítottak ki magukról. Ehhez képest nem egy ismert név. Vagy igen?
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
sfdrakex
nagyúr
válasz HarryPotter #24788 üzenetére
Évekkel ezelőtt használtam trojai szkennelésre, hogy mennyire ismert nem tudom én konkrétan ismerem, cégnél szedett le a gépről pár csúnyaságot, itthon sose talált semit, mert nem szokott lenni.
-
-
blattida
nagyúr
válasz HarryPotter #24790 üzenetére
Régi motorosok, mifelénk nem sokan ismerik.
Nem av, régen sem az volt és ma sem, ráadásul nem túl nagy az adatbázisa, a heurisztikája pedig gyönge.Egyáltalán nem olyan jó. Éppen ezért sem fognak...
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
sfdrakex
nagyúr
válasz HarryPotter #24794 üzenetére
Egyik se, mindig lehet olyan tesztet csinálni hogy a kívánt program végezzen előle.
-
blattida
nagyúr
válasz HarryPotter #24794 üzenetére
Szerintem valós, csak az általuk összeállított mintán.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Greenebola
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #24780 üzenetére
WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
-
piadex2
senior tag
válasz Gorneck #24690 üzenetére
Hello!
Kipróbáltam az AVG free helyett az avira free-t, és mérhetően gyorsabb lett a gépem. Pl: restart után a firefox első indítása nem 10-15 másodperc, hanem csak 7.
Maradok is ennél egyelőre. Utólag is köszönöm a tippet.piadex2
kontakt: +36 70 502 2167 ; mail, privát
-
HZoli87
veterán
Aktív témák
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest