Hirdetés

Aktív témák

  • Furky

    őstag

    Hi!

    Nos egyik haverom gépén Avira Antivir Personal van, régebben nod32 volt, és az már vagy 1 éve le lett törölve, uninstallálva. De most mégis van egy nod32kui.exe folyamat ami fut... kilőttük, kiszedtem automatikus indulásból is... Avira pár hete nem képes frissíteni.
    Mostanában nem indul el nála a TotalCommander, nem lehet uninstalállni sem, és egy újat telepíteni sem. Ezek hatására mindig eltünik a kép, kék képernyő fogad, majd pár másodperc múlva visszatér minden, csak mondjuk az intéző már nem fut, ahonnan indítottam volna a telepítést, vagy a programok telepítése/törlése nem fut, ahonnan uninstallálni akartam volna.
    Amit az első hozzászólásban ajánlotok 2 programot, már azt is kipróbáltam, leelenőriztem velük a gépet, amit találtak, azokat töröltem is... Van még másik program is, ami nem indul el, az egy online pokeres program, ami kb 2 éve fel van telepítve, és tuti nem rosszindulatú dolog. Igen, a Windows XP jó régi rajta, de már SP3-as, viszont pár hónapja nem lett frissítve, ha hazajön ausztriából, akkor ez is ki lesz pipálva.
    Nos a kérdés: nem ismerős valakinek ez a totalcommander nemindul el probléma? Mert pont ma jelentkezett egy csaj, akinél szintén nem indul el pár napja... Fura.

Aktív témák