Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ryder62

    őstag

    válasz KubanitoS #8804 üzenetére

    Ebben Vinyard#-al értek egyet. Nemrég játszottam ki a ME1-et (mint már írtam) és maxos végigjátszás volt. Minden bolygóra leszálltam. Hát ... ahogy Vinyard# is írta, kegyetlen unalmas a mékózás, teljesen szétrombolja a játékot.

    Az utolsó pár bolygóra már nagyon meg kellett magam erőltetnem hogy ne hagyjam a francba az egészet. Különben is Eden Prime kivételével minden főküldetésben van mékó.
    Számomra az nem jelen szabadságot hogy copy paste bolygókon kocsikázhatok amiken egy-két tereptárgy van max.
    Szóval megfogadtam hogy soha többet nem csinálok kimaxolós végigjátszást. Ezentúl nem fogok leszállni bolygókra az tuti. Inkább a rövid de tartalmas ME1 végigjátszásokra fókuszálok ezentúl. (A Citadeles küldiket megcsinálom, legtöbbjük inkább elhagyatott hajókra szól, az még belefér.)

    A Citadel is elnagyolt volt az 1-ben. A 2-ben sokkal jobban nézz ki, van jó kis klub, rengeteg bolt. A 3. részben még jobb, főleg hogy vissza tér a Presidium. A Presidium Commons nagyon hangulatos lett. Elég összevetni az egyben lévővel és látszik is a difi. Rengeteg NPC van akik beszélgetnek, vásárolnak, üldögélnek tehát van élet. Főleg a támadás után: a törmelékeket vizsgálják át, hívásokat bonyolítanak le, omnitoolal szkennelik a lövés nyomokat stb.

    Sajnáltam is hogy a Leviathan nem egy újabb körletet adott a Citadelhez. :(

Új hozzászólás Aktív témák