Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    Topikgazda

    válasz dzsordzs69 #1442 üzenetére

    Igen, ez egy fajta megoldás igazából a fenti XDA posztokból ami jó irány lesz egyébként. Ami amúgy picit fura hogy azt mondja az ő modulja pedig hát igazából osm0sis-tól van másrészt annyit csinál hogy a ro.product.model prop-ot Xiaomi device-ra írja ami ugye nem lesz mindig megoldás, neked Xiaomi-ra az lesz de másra nem okay. Erre tette vissza Didgeridoohan a MagiskHidePropsConfig 6.0.0-ba a Force Basic attestation-t hogy a saját készülékedhez tudd állítani a "szimulációt" és ne lehessen az, hogy egy Pixel vagy Oppo eszközön a ro.product.model mondjuk Xiaomi :D

    Ja igen, ami amúgy kimaradt:
    Google Play Store, Google Play Services és Google Service Framework adatainak törlése szükséges lehet mindig amikor ezeket a modulokat / fixeket próbáljátok beállítani. Ekkor előfordulhatnak anomáliák, pl. hogy értesítések nem jönnek meg, akkor kellhet az adott app könyvtárából a gms file-t törölni és telefon restart.

    [ Szerkesztve ]

    Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

Új hozzászólás Aktív témák