Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kushwavez

    Topikgazda

    válasz eszgé100 #34691 üzenetére

    Az újrapasztázás nagyon sokat segít, főleg ha be van száradva. Nekem a régi asztalimba beszáradt és 95+ hőt produkált használat alatt ami brutális. újrapasztázás után 50-60 fok (gyári intel hűtő) lett belőle full használat alatt (i5-2300). Notimon szintén segített letornászni a 88-90 fokot 74-re (i5-6300HQ). Ha moddolni szeretnél tényleg egy Mac Mini házat neki akkor a hűtést én valami custom blower fanos hűtőre cserélném. Láttam már olyat de sajnos nem emlékszem hol.

    szerintem simán menni fog rajta. a Mac-nek meg a bootloader-nek az UEFI a fontos és a chipset, na meg a támogatott iGPU, esetedben HD 4600 az támogatott.
    A config.plist-ben kell a megfelelő ig-platform-id, vagy a megfelelő Device-properties-inject az iGPU működéséhez, nyílván whatevergreen is. [link] a config.plist-et ez alapján állítanám be, majd szerintem az iGPU (DeviceProperties) részével kell majd megszenvedni és próbálgatni a különböző id-kat.
    8 GB az elég neki, nekem jelenleg 4 GB van a notimban mert meghalt a +4 GB stick, így is megy de azért már nem tudok olyan sokmindent egyszerre megnyitni. :D

    Lenovo ThinkPad T440, Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th, Lenovo ThinkPad X1 Extreme 1st | macOS 13 

Új hozzászólás Aktív témák