Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz oleslie #17898 üzenetére

    Lehet, hogy részben keversz valakivel. :D

    1: Root-ként való futtatásról még egyszer sem beszéltem (kivéve, mikor mondtam, hogy nem fogom root-ként futtatni a PHool-os start.sh-t, ezért átírom benne a /root mappát /home/user-re).

    2: HW error-om még csak akkor volt, mikor hagytam feltelepülni a 14.6-os AMD drivert, de egy órán belül visszaraktam a 14.4-et (na és persze véletlenszerűen akkor, mikor kísérletezgettem a beállításokkal, de az más kérdés).

    3: Amit a kilépési problémáról írtam, az egy ritka és véletlenszerű esemény. A PHool-ban is volt, hogy napokon át gondtalanul bírta az algoritmus / miner program váltásokat. Mióta először mondtam neked, hogy velem néha megesik, azóta még egyszer sem történt meg.

    Ami most "problémát" okoz, az az x11mod kernel-hez (nem litecoin, nem vertcoin scrypt-hez, nem maxcoin-os keccak-hoz, vagy akár csak a régi darkcoin kernelhez, amiken már túl vagyok és elértem velük egy szép sebességet kvázi stabilan - nem tudom, hogy menne-e egy héten át is, mert errefelé sajnos nem ritka egy-egy pár másdperces áramszünet, de nem mindennapos a fagyás, mikor magára van hagyva egy korábban már alaposabban kitesztelt beállítással).

    Erről (x11mod) pedig tudjuk, hogy sokaknál okozott már problémát.

    A teljesség kedvéért van egy kicsit kaotikus, de nem halálos probléma a régi darkcoin kernellel. Bár semmi olyan, ami ne lehetne kezelni (a kedvenc 13.12 helyett 14.4-es drivert használva -> mindkettő hivatalos stable release!) és/vagy ne jelentkezne több más hasonló rendszeren (Néhány órán belül ~10%-ot visszaesik a sebesség 290(X)-eken. Csak ilyen kártyákkal, de mindenféle OS-en megesik többekkel, szóval hatszor is újrahúzhatok egy Windows-t is Linux helyett).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák