Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ArthurShelby

    addikt

    válasz gabaly #60467 üzenetére

    Ne értsd félre, nem a windowst akartam dicsőíteni (távol áll tőlem), csak az ubuntu húzott fel, mint szerintem legismertebb linux.
    Látom kicsit kiakadtál. :)

    "Mit akarsz te? Hol élsz te?"
    "Mit keresel a Linuxon?"
    "Én már idős vagyok"

    Kicsit finomabban kérlek, már csak a korod miatt is illene érettebbnek lenned.

    "Egyébként kit akarsz szidni?"
    Azt aki kitalálja az irányvonalat, mert nem értek vele egyet, és ezt szóvá teszem egy fórumon (nyilván ms bérenc vagyok ez alapján ;] ).

    "Szóval így ismeretlenül is több szerénységet a Linux irányába"
    Hidd el, nem először vagyok itt a topikban, már kérdeztem itt párszor. Én csak elmondtam egy kezdő szempontjából a véleményem. Nem vagyok informatikus, de az informatikai tudásom/érdeklődésem szerintem átlag fölötti. Amit kritikát írok, azt én építő kritikának szánom, mert azt szeretném, hogy széles körben elterjedjen, pl a családom többi tagját idővel áttéríteném (amiben az én segítségemnek/tudásomnak nagy szerepe lenne). A linuxot még kóstolgatom, próbálom a mindennapok szintjén is megismerni. A 16-ost jobban ismertem, a 18.04.est meg most próbálgatom, és sok olyan dolog van, ami nem tetszik benne (ettől még nem vagyok win fan). Pl miért kell a microcode biztonsági frissítést külön leszedni synapticsban, miért nincs benne alapból mikor frissítem a rendszert a saját csomagkezelőjével? Vagy az említettem ablak minimalizálás is elég buta hiba.

    [ Szerkesztve ]

    A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat

Új hozzászólás Aktív témák