Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Willie

    őstag

    Sziasztok!

    Jelenleg Samsung S8500 Wave-m van, de tervbe van véve a telefoncsere, és az Optimus Black az egyik kiszemeltem. Lenne pár kérdésem, próbáltam itt a fórumban választ keresni a kérdéseimre, találtam is, de azért a biztonság kedvéért megszeretném erősíteni magamban a válaszokat.

    Az egyik kérdésem az lenne, hogy ugyebár a tesztben a kamera által készített videók képe torz, én azt olvastam itt, hogy ezt egy szoftverfrissítéssel kijavították, ez tényleg így van? Ehhez kapcsolódik még, hogy esetleg a 3gp kiterjesztést valahogyan át lehet mp4-be varázsolni?

    A másik kérdésem pedig az lenne, hogy a GPS milyen erős illetve hogy mennyire pontos? Erre nem igazán találtam tökéletes választ, volt aki azt mondta, hogy sehogyan sem talált jelet, volt olyan aki azt mondta, hogy a házban nem talált jelet, de kint nagyon hamar megtalálta, és volt egy olyan csoport is aki megcsinálta az első hozzászólásban leírtakat, és még úgy sem volt jó. Nekem pedig a GPS nagyon fontos lenne, főleg a Wave után...amiben köztudott, hogy nem a legjobb a GPS.

    Illetve arra szeretnélek még megkérni Titeket a fenti kérdéseken kívül, hogyha tudtok valami hibát a telefonnal kapcsolatosan akkor azt osszátok meg velem! :)

    Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!

Új hozzászólás Aktív témák