Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • alikah88

    tag

    válasz paladin023 #7271 üzenetére

    Ha rootolva van, akkor a Superuser elvileg ottmarad. De a root kell ahhoz, hogy fel tudd tenni a rootolt 2.3.4-et. De ha nem tetszik, akkor unrootolhatod a telefont, és felteheted KDZ updaterrel is a gyári 2.3.4-et, viszont annak még nem megoldott a rootolása. Ha tudsz élni root nélkül is, akkor unrootold a V10g-t. EBBEN!!!!! a leírásban le van írva mindennek a menete (a te esetedben ez az unroot lesz). Annak is, hogy tudsz feltenni rootolt telefonra főzött romot. Mégegyszer köszönet Recon666-nak a leírásért, én is ez alapján csináltam :)
    Ha unrootolva van a telefonod akkor EZ alapján fel tudod tenni a sima gyári 2.3.4-et. Be van linkelve minden amire szükséged van. Kivéve a KDZ file, de azt már többen is linkeltük, keress vissza a hozzászólásokban, pár napja még én is belinkeltem.

    Szerk.: Amit nem tudsz letölteni, akkor rámész az XDA-ra, és a fórumon rákeresel, legalább 5 helyen fenn szokott lenni. Például ha tudod, hogy Gingerbreak kell, akkor beírod az XDA keresőjébe, hogy gingerbreak és valószínűleg onnan le tudod szedni. De lehet elég az is ha csak beírod Googleba.

    Ha ezek túl bonyolultak, akkor várd meg amíg kiírja a gyári updater program, hogy van V20N frissítés, és tedd fel onnan, az biztos semmi kárt nem tesz a telefonban.

    [ Szerkesztve ]

    Google Pixel 8 + Huawei Watch GT 2

Új hozzászólás Aktív témák