- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
matem
csendes tag
-
alikah88
tag
válasz kriszpontaz #5203 üzenetére
Tényleg, most nézem, amikor rámész egy képre és kiválasztod, hogy "Megosztás" akkor kihozza azt is, hogy facebook for lg, és a sima facebook is ottvan. Én nem szoktam így képet feltölteni, de akkor valószínű hogy ez is megoldhatja a problémát.
Google Pixel 8 + Huawei Watch GT 2
-
lkristobal
csendes tag
valaki le tudna irni esetleg, hogy a cyanogen rom miben tud többet a novanál? csak igy mindenhol azt olvasom hogy a nova milyen stabil, meg jobb az akkuidő, és a cyanogen modnak meg vannak még hibái is, de mégis legtöbbőteknél az van fennt ahogy elnéztem...
miben butább a nova mint az?
más: tegnap a párhetes telefonomhoz tartozo füllhallgato megadta magát... a bal fülese igy nagyon hallkan szol.. szerintetek a t-mobilnal ezt garanciaba cserélik? +ha már elegyek oda van egy sötét képernyőn azért eléggé feltünő pixelhiba a kijelzőn, szerintetek érdemes beküldeni szervizbe miatta? csak mert nem szivesen nélkülözöm 1-2 hétre a telefonomat, és többeteknél olvastam, hogy szervizben nem csináltak vele semmit, hanem visszaküldték hogy nincs semmi baja... -
foxymaxy
senior tag
nekem samu 16gb c10es tökéletesen műxik
videónál nem tapasztaltam szaggatástegyébként 1régebbi hsz-ben volt róla szó hogy a Tés készülékek
ha v10e akkor nagy esélyell független
ha v10g akkor Tés függő
én v10e-vel vettem a telót lg updaterrel frissítettem gond nélkül
rootolva van, és már több romot kipróbáltam, de mindig vissza tértem a gyárira
lassabb de stabilabb[ Szerkesztve ]
e pluribus unum
-
embe
nagyúr
válasz tzsolesz #5206 üzenetére
Esetleg nem tettél fel valami kamera appot? Nem emlékszem mi, de nekem valami kamera app csinált egy rakás ilyen mappát.....
lkristobal
: A CM romok már 2.3-as romok, míg a Nova romok 2.2
Hogy miben különböznek? A CM romokban van sok extra beállítási lehetőség.
Az alap rom verziók közötti különbségről meg i t t olvashatsz...[ Szerkesztve ]
-
ViragL
tag
Sziasztok!
Szeretném szerkeszteni a /system/usr/keylayout/TWL4030_Keypad.kl fájlt, de a jogosultságokkal nem boldogulok.Elmondaná valaki, hogyan tudok írási jogot adni magamnak?
Üdv
-
husziahazban
csendes tag
válasz alikah88 #5199 üzenetére
köszi a választ!! csak azért kérdeztem mert T-s honlapon semmilyen infót nem találtam h like -ban mennyi lenne a Black... még várok egy kicsit mert lehet h majd cégesben veszem meg....de ha elfogy a türelmem lehet hogy akkor ez a like lesz...
amugy még xperia ray meg a black között vacilálok.... fontos lenne a nagy képernyő de a kamera is.....meg sok hibát írtak a blackről...meg ugye a frissitések késése....de van aki meg azt írja h tök jó...
-
Recon666
Közösségépítő
válasz husziahazban #5216 üzenetére
Hibákról nem tudok, megjelenésekor volt probléma a videóval, de azt már az első frissítés javította.
-
kriszpontaz
veterán
Nézegettem én is nagyon sokat, de szerintem jobban jártam a Black-el mint pl. a Ray-el jártam volna ha azt választom. A 2.2.2 rom stabil. A frissítés meg jönni fog. Remélem hogy összekapják végre magukat.
-
atillaahun
veterán
Most én is ránéztem a Ray-re, ahogy látom az egyetlen előnye, hogy jobb a kamerája, viszont szerintem nem annyival, amennyivel kisebb a kijelzője. Én 3,7 alá már nem szívesen mennék. De persze ez egyéni megítélés kérdése, hogy neked melyik a fontosabb.
Más, juteszembe: valaki próbálta már rögzíteni a hívásokat kétoldalúan a Black-en? Lehetséges ez ezzel a típussal?
[ Szerkesztve ]
-
husziahazban
csendes tag
válasz Recon666 #5217 üzenetére
jha hát...átgondoltam már párszor....hiába van a rayben jobb kamera lehet hogy a képekben nincs is annyira szemmel látható különbség.... a képernyő mérete meg az egész használhatóságot befolyásolja, és ha tényleg nincsenek hibák meg gyors...akkor tuti befutó...ebben az árban nem nagyon láttam jobbat
plusz 720p-s videót is néztem h milyet vesz fel...egész korrekt
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
válasz atillaahun #5219 üzenetére
nem tudom hogy az lehetseges-e egyaltalan kis hazankban a jogi torvenyek miatt.
-
tutis
őstag
válasz alikah88 #5204 üzenetére
feltettem a sima facebook appot, ez jól tölt fel, a mobil feltötések mappába, de sajna ez meg angol, a magyarítás új verziója nem indul el. Gondolom a facebook for Lg appot nem tudom rábírni sehogy hogy jó helyre töltsön fel, ne hozzon létre külön mappát?.. Csak így pont 2 egyforma app van a telón, a facebook for LG app tetszik,ezt használom, a képfeltöltés miatt meg a sima facebooknak is fent kell így lenni, ez olyan félkarú megoldás..
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
tzsolesz
nagyúr
válasz atillaahun #5219 üzenetére
Neked megvan már a Black?
-
alikah88
tag
Így 2 db Mobil feltöltések mappája lenne szerintem. Amúgy megnéztem a Facebook for LG-t de abban nem találtam ilyen beállítást, hogy választható lenne a mappa...
Amúgy ha rootolva lenne a telefonom, ez lenne az egyik első app amit leszednék, a myspace-el meg a twitter for lg-vel együtt ezeket soha nem használtam. Szerintem a sima androidos facebook app jobb, meg azt frissítgetik is. Bár aztán, kinek a pap...Google Pixel 8 + Huawei Watch GT 2
-
atillaahun
veterán
Én is úgy tudom, hogy csak a másik fél beleegyezésével megengedett, bár ez is olyan, hogy hány ügyfélszolgálaton kértek már tőled engedélyt, hogy rögzítsék a beszélgetést...
Jobb esetben esetleg közlik oszt annyi. Nem mintha jelentősége lenne, végülis csak a dolgozók monitorozása miatt.Egyébként ZTE Blade-n a gyári tárcsázó alapból tudja a kétoldalú hívásrögzítést, szerettem is nagyon. Egyszerűbb mint jegyzetelni, ha úgy adódik, és nem is vesz el.
(#5223) tzsolesz
Nincs még. Most egyezkedek egy eladóval, de némileg gázos az ügylet, úgyhogy erősen fontolgatom mit csináljak. De egyre jobban elegem van már az SGS-ből, úgyhogy lehet a végén bevállalok egy kis kockázatot.[ Szerkesztve ]
-
didro88
tag
válasz atillaahun #5231 üzenetére
sgs-ről váltottam nem bántam meg
-
didro88
tag
válasz atillaahun #5234 üzenetére
kíváncsiság...de stabilabb mint sgs.szét romoltam mégis mindig volt valami baja.ob 2.2-vel tökély
-
-
törölt tag
Na már én nem bírtam idegekkel úgyhogy feltöltöttem, de előtte azért csináltam egy képet:
Tiszta készenléti időnek se lenne rossz, de azért volt benne kis telefonálás is, más viszont nem nagyon. De az biztos hogy nem ér semmit a lista ahol írja mi merítette az akkut. Sok más program is futott, meg ugye a telefonálgatást sem jegyzi.
-
i are robot
senior tag
Fasza ez a telefon, nagyon fasza, E51 után kész megváltás.
Korábban kérdeztem, hogy tudnám Nokiáról a névjegyzéket átmenteni, végülis pofon egyszerűen ment, semmit nem kellett trükközni, blútúszon egyszerűen átnyomtam, és 99,99%-os pontossággal átment minden adat, csak pár helyen kellett kicsit korrigálni. Az SMS-eket meg egy _SMS_Importer_Lite_ nevű appal vittem át, az is tökéletesen működik, úgyhogy öröm é' bódottá'.A felhasználói kézikönyvet meg még igazából ki sem nyitottam, és nem is éreztem túlzottan a hiányát, úgyhogy az Android és az LG usability-ből csillagos ötöst kaptak tőlem.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz i are robot #5244 üzenetére
Látom elfogott a lelkesedés. Szvsz azért egy szimpla névjegyzékátvitelért még nem jár ötös.
Nálam igen sokat kéne még ahhoz a Google-nek dolgozni az Android-on, hogy egyáltalán egy 3-mast kapjon.[ Szerkesztve ]
-
i are robot
senior tag
válasz atillaahun #5245 üzenetére
Nem a névjegyzékátvétel a nagy szám, hanem hogy Andorios telefon még a kezemben is alig volt, ahhoz képest minden elsőre is elég egyértelmű, és könnyen használható. Na ez a nagy dolog nálam. Azért majd a füzetet is átlapozom előbb-utóbb, de csak hogy a finomságokat illetően is képben legyek.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz i are robot #5246 üzenetére
Ez mondjuk igaz, kezdőként én is mindent megtaláltam elsőre, szintén nem nyitottam ki a könyvecskét. Csak azóta találtam benne pár hiányosságot is, amire nincs orvosság.
-
Giorgio1985
csendes tag
Sziasztok!
Rootolnám a telefont, recon666 leírásával, de mindig hibaüzenetet dob ki!
Szokásos beállítások, v10ga problémáról :
http://kepfeltoltes.hu/view/120108/85455251N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Giorgio1985 #5248 üzenetére
Indítsd ujra a telót. Driver fel van rakva a gépre?
[ Szerkesztve ]
-
oszi666
őstag
Nektek meddig bírja az aksi? nekem kb 1 óra játék 2 óra wifi leszív negyven százalékot simán... ez normális? az is érdekelne, hogy az normális leszedtem egy játékot rendesen kilépek belőle, nem csak home gomb, mégis ott van a futó alkalmazások közt
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Vírusirtó topic
- Xbox One
- Tőzsde és gazdaság
- Interactive Brokers társalgó
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- OTP Bank topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest