- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kois
csendes tag
Próbálgattam a MobiUcare és Androidlost programokat arra az esetre, ha eltűnne e mobilom. Működnek és jó progik. Azonban mikor cserélgetem a SIM kártyákat egyszer csak nem érzékelte az OB a SIM kártyát, hiába töröltem a fenti programokat és helyezetem vissza az eredeti SIM kártyát. Azóta volt rendszervisszaállítás, de semmi. LG szerint szoftverfrissítés segít, de mivel 10g van fent nem tudom frissíteni, az LG-nél meg 2 hét lenne, amit nem tudnék kivárni annyire hozzám nőtt az OB (100%-ig meg vagyok vele elégedve!). Hogy tudnám felpakolni valamelyik szoftvert, ha eleve a legfrissebb van fent? Várjam meg a 2.3-at?
-
TayRol
nagyúr
majdnem 4 napig birtam a telefonom egy feltoltessel, igaz ebbol ket es fel napot csak telefonalasra hasznaltam - de ott se sokat.
-
Macskalóz
csendes tag
Igen, szerviz. Nálam is ez volt, többször pakoltam újra a telót, különböző romok, nem segített.
De azért hátha. SIM, SD, akku kivesz, hangerő "fel" gomb nyomva tart, közben rádugod az USBt és addig nyomod a gombot, míg megjelenik a szerviz jel. LG Update elindít, Támogatott szolgáltatások menüpont -> Helyreállítási mód. Itt majd kéri IMEIt, amit az akksi alatt a telefonon megtalálsz. Ez gyakorlatilag újrateszi V10Gt.
[ Szerkesztve ]
-
Macskalóz
csendes tag
Most így fejből nem tudom.. Addig mint egy sima SW update, olyan 15-20perc..
De ez a SIM dolog többeknél előjött és csak pár embert tudok, akinek meg is javult..
OB nagyon érzékeny, nekem gyakorlatilag a custom romoktol szállt el a gépem
Olyan mint egy jó csaj, vigyázni kell rá!Az kell! S/W upgrade kiír, most már elindíthatod LG updatet!
[ Szerkesztve ]
-
alexander12
aktív tag
Sziasztok. megrendeltem a t-nél tegnap. Sajna valami leltárt tartanak, és csak szerdán kapom meg
Remélem jól választottam, rengeteg tesztet elolvastam+ az egész topicot itt is meg a pda fan clubon is. Egy kérdésem lenne : http://androidhungary.com/2011/02/kiprobaltuk-optimus-black-a-tudas-talalkozasa-az-eleganciaval/
Nálatok előfordul-e ilyen sérülés a hátlapon, mint a cikkben levő fotón látszik? Vagy kezdjem azzal hogy rendelek valami szilikon tokot hozzá? Ti használtok valamilyet? köszi[ Szerkesztve ]
kíváncsi, OP8T
-
Macskalóz
csendes tag
válasz alexander12 #1112 üzenetére
Ujjlenyomat meglátszik rajta, ráadásul olyan mintha lekopott volna a hata, pedig vigyáztam rá. Kell hozzá tok, de jelenleg csak ebayről lehet szerezni.
Nagyon masszív a készülék.
-
james88
tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah egyéb érdekesség.. .Ugye névjegyeknél csak 1 dolog van bejelölve, h mit mutasson, erre ha az sms írásnál rábökök a címzettekre, ott mindenki kétszer van. Vajon miért?
Véleményem szubjektív...
-
szab120
tag
A héten én is egy Black tulajdonosa lettem.
3 napja nyúzom, először is leírom a pozitívumait: (megkönnyítendő a vásárlás előtt állók dolgát) : rettentő szép teló (és a képe) egyaránt élőben, neten levő (promó) fotók nem adják vissza., súlya abszolút nincs, bár felül csatos bőrtokkal azért megnöveli rendesen a méretét Ebben az árkategóriában (előfizetéssel 50 e) gyakorlatilag nincs ellenfele. Nekem kellőképp megfelel a sebessége, de ennél a résznél nem is szaporítom tovább a szót, mert aki tulaj (vagy az lesz) úgy is átpörgette már az összes fórumot). Szerencsére pozitív dolog tényleg több van, mint negatívum. (Netezni vele wifi-n keresztül pl. kiváló)
A negatívumokról:
-Ma jelentkezett először a sim kártyás mizéria (3x kellett ki- bekapcsolni, kártyát eltávolítani, hogy magához térjen). Remélem nem lesz gyakori...
-Az akksi eddig finoman szólva sem győzött meg: 3G kikapcsolva, fényerő felesen, alkalmazásokat sem nagyon telepítettem még, live wallpaper sincs (egyszer próbáltam, nem is érdemes, mintha zsinóron húznák a töltöttség szintjét lefelé, ráadásul a menü is belassul), alkalmazés kezelővel nézve sem találok olyat, ami esetleg leszívhatná, ráadásul (főleg ha töltőn van, gyakran forró, pedig a kézikönyv előírása szerint töltöm...
-1-2x lefagyott már (bár ezt az okostelefonok számlájára is lehet írni, bár remélem ez nem lesz gyakori...
-A (külső) hangszóró kegyetlenül recseg, torzít, ez főleg különböző hanggal ellátott alkalmazásoknál kellemetlen (nyilván nem zenét akarok bömböltetni rajta)...
-A frissítés látom többeknek is gondot okoz. Sajnos én is ebben a cipőben járok, hiába csatlakoztatok, telepítek, egyszerűen jön a hibaüzenet, reinstall után is ( még gondolni sem akarok arra,hogy 2011 végén gondot jelenthet a win7, és hogy csak XP alatt fusson). Természetesen ez is egy olyan nonszensz dolog, ahogy a 2.3 hónapról hónapra való hitegetése...
Összességében ennyi, ha ezen hibák nagy többsége orvosolhatóvá válik, akkor egy kiváló mobil kerekedik belőle.[ Szerkesztve ]
-
Roland93
aktív tag
Szerintetek 100%-ék, hogy jönni fog hozzá 2.3-as frissítés?
[ Szerkesztve ]
-
Roland93
aktív tag
Egyszerűen nem bírok dönteni, hogy ez az LG Optimus Black legyen, vagy a Sony Ericsson Xperia Ray
-
hoge87
tag
válasz szab120 #1118 üzenetére
Ne is mond!A frissítés nálam katasztrófa.3 különböző gépen próbáltam, semelyiken nem megy már.Ebből 2 Win7es, azon abszolút nem működik, feltelepíteni sem lehet a progit...(csak csökkentett módban, de normál módban ugyanugy nem indul el.)A 3. gép régi xp-s, azon feltelepíteni fellehetett, kb 3 óra szarakodás után egyszer sikerült frissíteni régebben hogy ne fagyjon be a progi és ne tiltsa le a netet, de most már el sem kezdi frissíteni, mikor rákattintok a frissítés gombra befagy a progi, és letiltja a netet.Készülék kihúz, akkor a net visszajön, de a progi halott...Döbbenet hogy 2011-ben ez megy tényleg...
-
Macskalóz
csendes tag
válasz alexander12 #1115 üzenetére
Alapból picit fényes és miután összetapicskolod matt lesz, ezért írtam, olyan mintha megkopott volna.
Amúgy most lesz 1hónapos, de másfél hete szervizben van
-
hoge87
tag
válasz alikah88 #1129 üzenetére
Persze hogy fel lett téve. A probléma ott kezdődik hogy 2 gépen fel sem tette az updatert (B2CAppSetup.exe nevezetű file) 1 mp alatt megszakad a telepítés. A 3. gépen meg amikor leszedi az adatokat h frissíthető e a telefon (itt sikeresen felteszi a progit), rákattintok h frissítés és ekkor fagy be a progi és a netet is letiltja. 3 különböző gépen probáltam, nemhinném hogy nálam lenne a hiba...
-
dundipók
csendes tag
Sziasztok, kérdezem újra hátha...
Hogyan kell elnémítani a bekapcsoláskor és kikapcsoláskor elhangzó szignáloka a Black-en?
Tudja valaki, hogy videohívást támogatnak-e a magyar szolgáltatólk? Hogyan kell ezt konfigurálni vagy kikapcsolni?
thx.
Ha egy kék szám hívása mobilról 44 HUF/perc, akkor mennyibe kerül 15 perc várakozás az ügyintézőre és kinek éri meg?
-
törölt tag
-
TayRol
nagyúr
válasz szab120 #1118 üzenetére
- a sim kartyas mizeriarol meg nem is hallottam
- akksi az teljesen user fuggo, nekem mar ment tobb napig is
- egyszer mar nalam is fagyott
- frissites win7 64biten azonnal mukodott.de ez az en telefonom.
ja, megjott a HongKongbol rendelt 3 dollaros szilikon tok es folia, tok kiraly. ennyit siman megert.
-
james88
tag
néhány HSZ-sal ezelőtt "alexander12" is linkelt egy oldalt ahol ilyen tokot árulnak, az magyar webshop 650 a tok asszem, csak ahhoz nincs fólia. a posta költség meg 90 Ft (borítékban, levélként kiküldik...) azt viszont nem tudom mennyire megbízható a webshop.
Ha valaki rendel onnan írja már le a tapasztalatokat mert engem is érdekelne vmi tok a telóra...
[ Szerkesztve ]
-
8nemesis8
veterán
Én meg valami jobb minőségű fóliát keresnék, mint a gyári.
Találkozott már itt valaki ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest