- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
Magyarországon a legolcsóbbak a hivatalos forrásból származó tv-k a környéken(közép-kelet EU, Amerika mindig kivétel, hogy pusztulnának meg ). Igaz ez Samsungra és LG-re is...
(#8507) exlepra -> Mondom az LG Magyarország üzemelteti a szervizt. Ezek után lehet az áruk szabad mozgásáról beszélni az EU-ban, de attól még nem lesz magyarországi forgalmazású a készülék.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz pcMANiac #8513 üzenetére
Látom csak a write only üzemmód megy.
Attól még, hogy én lopok neked az XYZ terméked mellé egy magyarországi garanciajegyet, az attól mindjárt a magyarországi cég terméke lesz??"Egy ekkora gyártónak, mint az LG kutya kötelessége minden szarát szervizelni és nem hivatkozni semmi szürkeimport állatságra. Egyszer valahol ŐK ADTÁK EL!!!"
-> Erre javaslom újbóli elolvasásra: PLaci58 hozzászólását...A Lenovo meg valószínű teljesen más szerződésben/viszonyban áll a forgalmazóival.
Ha ezeket nehezedre esik felfognod, elfogadnod az már legyen a te gondod, de ne a forgalmazókra köpködj akinek semmi köze a termékedhez. Maximum a bolttal szemben lehetnének követeléseid és elvárásaid.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz pcMANiac #8517 üzenetére
Hol állítottam, írtam olyat, hogy "a vásárlónak kuss a neve"?
Annyira akartam rávilágítani, hogy nem kéne látványosan a demagógot játszani aztán meg felháborodni, ha valami nem úgy történik ahogy elvárja az ember.
Mellesleg megjegyzem LG Magyarország nélkül itthoni szerviz sem lenne... Akkor reklamálhatna végképp a sok okos az Unijónak...Hallottam, találkoztam olyannal is nem egyszer, hogy kedves vevő németországi tv-t kapott és persze az a készülék nem tudja fogni az itthoni digitális adásokat. Erről is gondolom az LG tehet ugye? Ha ez fordítva állna fenn, szerintem a németek is elég hülyén néznének.
Megsúgom Európában az emberek(nyugatabbra) inkább a minőséget(készülék, szolgáltatás) nézik, nem pedig a kifogásokat és a sufniboltokat, ezért megy ott leginkább minden olajozottan.
-
BloodRay
veterán
válasz Yogi Bear #8566 üzenetére
"Az azért kiderült, hogy a tv az országbeállítás ellenére sem a helyi lg support oldalra megy körülnézni firm ügyben, hanem a koreaiakhoz. "
-> Khmm... lehet, hogy koreai szerverről szedi az update-ket/firmware-ket, de nem koreaiak teszik fel oda a magyar contenteket."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz sz.z.csicsi #8641 üzenetére
Nem te fogtál ám ki rossz modellt...
Ugyan az a demo Samsungon jóval gyengébb. Hogy a jóval nagyobb crosstalk-ról ne is beszéljek. Szerintem kicsit többet próbálgattam mint te.
Képminősége meg C7000-hez(nézd már meg annak a fehér színét!) képest igencsak jobb..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz ujhelyiferi #8650 üzenetére
Egyik 2011-es LG saját médialejátszója sem tudja a DTS-t.
Blu-ray-el, vagy házimozi szettel is le tudod játszani a dts-t.
A harmadik pontod nem fog semmit elrontani, csak a hangminőséget."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz sz.z.csicsi #8659 üzenetére
Biztos lehetsz benne, ha valóban állnak azok amiket írtál akkor az a tv úgy hibás ahogy van.
Az a kár, hogy ez nem jött elő hamarabb nálad, mert akkor egyszerűen cserélteted azt annyi.
Hidd el az összes B-s, C-s, D-s, lassan már E-s Samsungot is ismerem és nyugodtan állíthatom, hogy a 659S jobb készülék mint a C7000. Mind 2D-ben, mind 3D-ben(itt főleg).
Email címet találsz az LG weboldalán szerintem. Saját kontaktjaim között szervizes nincs.
Én egyébként a helyedben a boltnál reklamáltam volna első körben ahol vetted. Ilyen összegnél, főleg ha kicsit megemlíted a panaszkönyvet is kapásból cserélnek. Persze nem hónapok múlva.Mellesleg miben jobb a Samsungokon a képarány beállítás??
[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
válasz sz.z.csicsi #8667 üzenetére
Médialejátszásnál a 2011-es LG-k tényleg nem adtak túl sok lehetőséget.
Viszont tv-nél a nagyítás nem ugyan az amit te írtál Samsungnál?"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz gulyasa #8688 üzenetére
(#8690) Flashget -> Nem tudom én analóg adás esetén érdekes dolgokat láttam már Samsungokon is széles nagyítás esetén... Tökéletes megoldás a retardált magyar megoldásokra(tv szolgáltatás) nincs szerintem.
(#8705) storm4 -> Kezeli a DTS-t.
(#8704) regger -> A 47-es ára nem lesz épp kevés(660S és 860V ára között lesz, ezekét meg ismerem), de ez ugye kezdőár. Plusz ez nem épp alsó kategória. Kb LW-ből az 579S kategóriája.
-
BloodRay
veterán
válasz krisz0531 #8711 üzenetére
Képre a Philips is nagyon jó. Ha a polarizált 3D-s modellekre gondolsz, akkor mindenképp LG-t vennék. Ugyanis azok közül a Philips is LG panellel szerelt, tehát jobb nem lesz semmivel, viszont sok funkció hiányzik belőle ami viszont benne van az LG-kben.
Nem beszélve a Philips borzasztó menüjéről, távirányítójáról.
Megbízhatóság szempontjából nincs jelentős különbség szerintem."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz huncutka1029 #8714 üzenetére
Nekem mondod?
Hidd el teljes mértékben tisztában vagyok ezeknek a dolgoknak a működésével."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz Azurooandrew #8744 üzenetére
Ez nem a hazai lista.
(#8733) GeneraL_XTX -> ET5E LG paneles. Nem rossz a képe egyébként szerintem.
(#8741) torma1981 -> Még pár órát várj és talán tudok mondani infót mi várható.
-
BloodRay
veterán
válasz GeneraL_XTX #8748 üzenetére
A tavalyi E30 valóban elég gyenge volt szerintem is.
De mondom az idei ET5 LG panellel van szerelve, szóval legalább a 2011-es LG-k szintjét biztosan hozza. Élőben meg nekem igencsak megnyerte a tetszésem."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz GeneraL_XTX #8750 üzenetére
Színhelyesség valóban lehet, hogy továbbra sem lesz az erőssége, de a betekintési szög sokat javult és a 3D is korrekt szerintem(na persze ez nem saját megoldás ).
Szemüvegből ha jól emlékszem 4-et adnak az ET5-höz. Viszont polarizáltból rengeteg fajta utángyártottat, vagy eredeti LG-t, Philips-et lehet kapni olcsón."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
Srácok, egy gyors kérdés: ts kiterjesztést viszik a 2011-es LG, nem az m2ts-t ugye?
Kicsit fáradt vagyok még reggel, de sürgősen kellene az infó.
Előre is kössz!"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
-
BloodRay
veterán
válasz Dany007 #8791 üzenetére
Párat azért ismerek akik értenek a dolgokhoz, vagy legalább érdeklődnek a téma iránt és nem csak munkaköri kötelességből. De valóban ritka sajnos.
Az a baj az emberek 90%-ának valóban csak a marketing rizsára van "szüksége". Vagy jól hangzó iszonyatos bullshitekre. Komolyan mondom.
Ha egy átlagembernek azt mondod jó előadói képességgel, hogy a te tévédben hiperfluxuskondenzátor van és mellesleg 2000Hz-es, stb...(válogatott légből kapott random, kamu ötletek) akkor az esetek 90%-ában ezt a tévét fogja választani, lehet annak bármilyen képe a valóságban.(#8792) torma1981 -> Most pénteken, szombaton vagyok pl délután.
[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
válasz Skynet258 #8794 üzenetére
Pécsen van mondjuk az ország talán legjobb Pana promótere, jóban is vagyunk. Ő azért elég korrekt ismeretekkel rendelkezik a tv-ket illetően. Kivétel ugye mindig akad.
Amit az LG-ről írtál abban egyetértünk, de sajnos óriási tőke is kellene ahhoz amit a Samsung csinál.(#8795) lancerboy -> Az(a konkurencia szidása) a legprimitívebb megközelítés szerintem. Nekünk alapvetően meg is van tiltva. Emellett szerintem úgy lehet a legjobban segíteni az érdeklődőknek ha minden gyártóval, modellel tisztában vagyok. Így én inkább azzal szoktam kezdeni, hogy milyen alternatívákat tudok ajánlani, aztán mondom el szerintem miért is jobb megoldás amit én ajánlanék. Utána meg általában a tucatvásárló vesz egy Samsungot. Na jó nem, de tényleg sok abszurd gondolkodású ember van sajnos.
-
BloodRay
veterán
Nem tudom, nálunk nincsen jutalék.
Nem is vagyok rákényszerítve, de "sajnos" olyan vagyok alapból nem is bírom átverni az embereket.
A Samsungosokról vagy jót vagy semmit ez az alapelvem, így inkább csendben is maradok...
Ami a modulodat illeti, úgy rémlik az új modellekben lesz/van CI+-os foglalat."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
Próbálgattam végre egy adagot az LM660S-t(középkategória). Nem rossz, nem rossz.
Kinézetre szerintem gyönyörű, főleg kategóriájában ver mindent. A menüje teljesen új, nagyon látványos, még a régi beállítások menü struktúrája is változott. A netböngésző nagyon sokat gyorsult.
Kipróbáltam egy Samsung 46ES7000-en a mozgásvezérlést is. Hát maradjunk annyiban, hogy van és működésre lehet bírni, de maximum durván mazochistáknak ajánlanám... Mire sikerült bekapcsolni majdnem agyvérzést kaptam(úgy, hogy tudtam hogy kell...) és 2 perc után már fájt a kezem tőle..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz torma1981 #8932 üzenetére
Már van igen. Csütörtöktől vagyok minden nap délután(14h-tól).
(#8933) Dany007 -> Ez a kategória azért inkább 280-300 jelenleg LW-ben, de a lényeg, hogy most drágább az új, ami teljesen természetes.
A káva tényleg nagyon vékony, de amit én használgatok most az a 6-os széria, ami csak középkategória. Ennek még van bekapcsolva egy kb fél/1cm-es fekete sávja. Kikapcsolva teljesen homogén. Felső kategória meg konkrétan olyan mint a képeken, igen. Nuku keret.
Élőben nagyon ott van szerintem.
Még szállítani, áthelyezni sem lehet, szabad akárhogy![ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
válasz klevi1967 #8935 üzenetére
Ezt a fülhallgató kimenetes dolgot még nem volt alkalmam kipróbálni, de maga a csatlakozó hasonló helyen van mint az LW szériánál. Azt meg, hogy mikor némuljon, ne némuljon lehet állítani ha jól emlékszem.
DTS-t viszi a beépített lejátszó."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz torma1981 #8947 üzenetére
Kistestvérek(620, 615) már vannak 42"-ban.
620 wifi nélküli netes 3D-s, 615 net nélküli 3D. Meg ugye nem cinema screen dizájnosak, csak hasonlóak.
660S kb a mostani 5590 kategóriája a line-up-ban, de tudásra ugye jóval komolyabb."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
Dizájn, dts, menü logika, netes funkciók sebessége, alap magic motion(beépített jeladóval) pl.
(#8955) torma1981 -> El kell keserítselek.
(#8967) klevi1967 -> Nem erőltetném. Egyrészt sokszor teljesen mások a koreai készülékek, másrészt azokban sem volt tavaly dts.
(#8968) harley -> 2010-es aktív 3D-s, nem magyarországi készülék. Nem tudott alapból 2D->3D konvertálást(mintha ez frissítve lett volna, de ebben nem vagyok már 100%-ig biztos). A 2010-es szériás infrás(!!! nem 2011-es bluetoothos) szemüveg lesz jó hozzá! És igen, a távirányítóból sem az eredetit kaptad hozzá...
-
BloodRay
veterán
válasz pcMANiac #8978 üzenetére
Könyörgök fogjátok már fel, hogy tök mindegy milyen garanciajegyet szerez a készülékhez a bolt, attól még az nem lesz hivatalos magyarországi forgalmazású...
(#8980) BÁ Nutrition -> Ez működik, persze.
(#8997) harley -> Csak LG aktív szemüveg jó, 2010-es szériás, semmi más típus nem jó. Nem, se polarizált, se Panasonic, se Sony, se Samsung...
-
BloodRay
veterán
válasz torma1981 #9009 üzenetére
Nem, tegnap este már nem tudtunk rendelni(akkor vitték el a kirakott 47LM660S-t), ma fogunk, de ezek csak hétfő/keddre érkeznek meg.
Azért egy belépő 3D-s, 82cm-es LM611S-t kiraktam, azt meg tudod nézni. Csak az ugye nem netes(csak dlna-t tud) és még nem cinema screen-es. Viszont a panelje valami nagyon jó minőségű! Cseppnyi torzulás sincs még igen nagy szögből sem."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz kemalboy01 #9050 üzenetére
42LM620S már elérhető, normál fogyasztói ára 270.000-280.000Ft.
LM6200=LM620S egyébként. Nálunk csak S-es végű szatelittuneres modellek lesznek, a nélküliek a 3D-sek között nincsenek.
42LM620 A+-os fogyasztású, új netes felületű(gyorsabb is), új dizájnú(de még nem keret nélküli) és jobb médialejátszós. Meg jobb, részletesebb a képe 3D módban. Így röviden ezek a lényegesebb tulajdonságai.(#9054) rasky -> Próbáld ki: Tápkábel ki, majd vissza. Ha az amire gondolok ez eltünteti.
-
BloodRay
veterán
Ezt még sajnos nem volt alkalmam próbálni, de meglesz.
A dts ami biztos.(#9059) kemalboy01 -> Ahogy veszed. Megoszlanak a vélemények. Gyakorlatilag ott gyengébb az egy szemre eső felontás ahol nem egyezik szemenként a képi anyag. De ezen is javítottak idén, így ezt már tényleg csak az veszi észre aki "kellően" közelről nézi a tv-jét.
Az aktív 3D-nek alapvetően gyengébb a térhatása szerintem(meg még sokak szerint), főleg a kifele jövő jelenetek hiányoznak. A másik meg ami miatt én utálom az a vibrálása ami borzasztóan irritálja a szemem. Hogy a folyton lemerülő és bedöglő akksis szemüvegeket ne is számítsam. Arról nem is beszélve, hogy mennyire könnyű egy korábbi generációs aktív modellhez való szemüveget beszerezni..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz czaczaczacza #9062 üzenetére
Ez a hdd miatt lehet amiről videót játszottál le.
-
BloodRay
veterán
Mondjuk a Pana aktív megoldását nem venném egy kalap alá pl a Samsung-éval. Fényévekkel jobb az előbbié. Ha már mindenképpen aktív 3D-s megoldást akar valaki akkor annak csakis a Panasonicokat(plazmákat) ajánlanám.
-
BloodRay
veterán
válasz GeneraL_XTX #9071 üzenetére
Akkor úgy írom, számomra sokkal gyengébb. A Panasonic aktív megoldása meg minden teszt alapján sokkal komolyabb, precízebb mint a Samsungé, ez szerintem nem vita tárgya.
2010-2011-es Samsungok között szerintem 3D-ben nincs jelentős különbség egyébként, csak kicsivel kisebb lett a crosstalk.(#9074) Fang -> Már elérhetők, rendelhetők az új modellek nálunk is.
Mellesleg új infó: jelenlegi wifi stick jó lesz a 2012-es szériához, a magic motion nem, abból az MR300-as lesz az új modellekhez(amihez nincs alapból, de kompatibilis). Mellesleg LM960V nagyon durva.
-
BloodRay
veterán
válasz Lacinavi #9099 üzenetére
Aha és ha plazmán játszik esetleg szépen be is ég neki...
Plusz hiába jó a panel válaszideje a plazmáknak(mellesleg egy 100Hz-es lcd képe folyamatosabb mint egy párszáz Hz-es alap plazmáé), az input lag probléma ott is meglehet."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz Vittorio77 #9107 üzenetére
A különbség a szín. Keret, talp színe. LM660S fekete, LM670S ezüst, LM669S fehér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest