Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
válasz nyaflaty #13800 üzenetére
Lenovoval mint gyártóval nincs nagy gond, ha átolvasod itt a fórumot, meglátod mik az alapvető hibák az y50-70 el, ha ezek okék akkor már csak a szerviztől kell félni.
Asus is jó, de nem nagyon ismerem, 751 re mentek át innen páran, de az kb alulról dupla pénz.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
beloadjoker
őstag
válasz nyaflaty #13800 üzenetére
Esetleg ha külföldi is szóba jöhet akkor clevonak nézz utána vagy kérdezd meg itt: http://prohardver.hu/tema/gamer_notebookok/friss.html hogy mit ajánlanak xFtért jó a lenovo persze, nekem is az van csak nekem y510p, de még egyszer nem vennék!!
[ Szerkesztve ]
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
Dhampir
félisten
válasz beloadjoker #13802 üzenetére
nekem is az van csak nekem y510p, de még egyszer nem vennék!!
Miért? Sok gond volt vele, vagy a szervizháttér miatt?
-
beloadjoker
őstag
válasz Dhampir #13805 üzenetére
Nem szoktam játszani viszont van amivel kihajtom a gépet és nagyon meleg... szóval hűtés, hűtés hűtés hűtés a legfontosabb szerintem ezeknél a gépeknél /és e téren akárki akármit mond a lenovo nem remekel /miért is csinálnák meg normálisan dobd el 2-3 év után vegyél másikat, semmi nem cserélhető /proci, vgara gonodlok persze//, az y700 talán már hoz egy szintet /hűtés terén/ de az sem az igazi szerintem azt látva hogy a clevok mennyivel hűvösebbek, és nem csak most hanem jó pár éve/, a szervizzel nem volt problémám /megsült a gép.../ azon kívül hogy kilopták a killer kártyámat és egy másikat tettek bele, sajnos nem gondoltam hogy belül külön az alkatrészekről is képeket kell csinálnom leadás előtt
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
Dhampir
félisten
válasz beloadjoker #13806 üzenetére
Köszönöm, hogy részletezted.
Alapból Killer-kártya volt benne?
(#13808) Furkoo
Melyik Dell szerviz volt a tettes?
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
válasz beloadjoker #13806 üzenetére
wtf, mit loptak ki?
Kilopásban nekem DELL szervizzel volt tapasztalatom, céges gép visszajött i5 helyett i3 al... -.-' ment a reklamáció, 1 nap alatt visszacserélték.
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
beloadjoker
őstag
válasz Dhampir #13807 üzenetére
Cserélve lett alapból intel volt benne, de killer ment bele igen, és azzal lett küldve a szervizbe is, vissza már nem azzal jött..
Furkoo
Az se rossz
Bigfoot Killer 1202 Wifi kariról van szó pontosan
-
L4mie
veterán
válasz beloadjoker #13809 üzenetére
Az fasza, én tuti kivertem volna a balhét, tolvaj bagázs.
mondjuk állítólag asus szerviz is elég trágya[ Szerkesztve ]
-
beloadjoker
őstag
Nemrég jött a mail tőlük hogy értékeljem a szervizt meg mennyire vagyok megelégedve, lehet írok nekik pár sort...
-
Dhampir
félisten
válasz beloadjoker #13809 üzenetére
Ez szomorú.
Viszont nem úgy kell szervizbe küldeni, hogy a gyári alapállapotot kell visszaállítani?
#13810) Furkoo
Fixdirect? Az Asus mellett Toshiba- és Dell gépeket is javítanak, de vannak elégedett ügyfeleik is, szóval vegyes árnyalatú a kép.
[ Szerkesztve ]
-
arm1n_
csendes tag
Sziasztok,
Ma vettem egy y700as (inteles) gépet. Az lenne a kérdésem hogy laptop hűtőt rakjak-e alá? Olvastam h nem mindben lapátolnál hasznos. Valamit van-e bármi egyedi amire ügyeljek? Nem volt még lenovo-s kütyüm. Köszi. -
Dhampir
félisten
válasz Hurkaleves #13814 üzenetére
Memóriát nehéz volt bővíteni benne?
Van elfekvőben egy új Kingston 4GB 1600 MHz DDR3L (KVR16LS11/4), bele lehetne tenni az alap gyári 4 GB mellé, habár eddig elég volt mindenre.
-
arm1n_
csendes tag
válasz Hurkaleves #13814 üzenetére
Okés, mi volt a gond a wifivel? Még nem volt időm foglalkozni vele de az feltűnt, hogy a wifi és valami 3d vezérlő (gondolom a videókari) nem ismeri fel a win10. Hagyjam a win által megtalált drivereket, vagy szedjem le hozzájuk a lenovotol?
-
Hurkaleves
őstag
válasz arm1n_ #13816 üzenetére
a wifi-je folyamatosan szarakodott... aztán frissítettem a wifi drivert az intel oldaláról a router firmware-t és a routeren a channel width-et 20Hz-re raktam. így okés.
a vidkarit szedd le az nvidia oldaláról, az a legfrissebb.Dhampir: én az ebay-ről vettem bele egy 4GB-os plusz modult ami még csak gyártóra se egyezik a benne lévővel, de tökéletesen együttműködnek dual-ban. ja és egyáltalán nem volt nehéz a bővítés. sőt.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Hurkaleves #13817 üzenetére
Elég sok csavart kell kicsavarni, és a szétpattintástól tartok.
-
Hurkaleves
őstag
válasz Dhampir #13818 üzenetére
csavar van dögivel ez igaz. hátul két csavar jó hosszú, az tartja egyben a zsanérokat. faja.
a szétpattintásnál nem volt semmi törés. meg kell emelni a fenéklapot "szemből" és egy picit hátrafelé tolni és úgy kell leemelni az alját mert hátul ahol van a két "dizájn lámpa" szerű rácsos izé plusz a hűtőnyílás védő az még a fenéknek a része. leemelés után máris szembetűnik (a hátlap belső részén) a fém megerősítés. nem sajnálták bele ez pozitív! visszatenni ugyanígy csak visszafelé! (ki gondolta volna... )
finoman összepattintgatni és annyi.
amit nem tudom mire szolgál az a memóriák felett lévő öntapadós fém fólia fedő... mint valami erősebb alufólia, felnyitod és alatta vannak a ramok. mondom ez direkt ilyen hőfogó, hogy a ramok ne tudjanak normálisan levegőzni vagy mi?? de inkább nem szedtem le... -
Dhampir
félisten
válasz Hurkaleves #13819 üzenetére
Valószínűleg a memóriát árnyékolja le.
-
beloadjoker
őstag
válasz Hurkaleves #13821 üzenetére
+1 ez engem is érdekelne /y510p alsó burkolatán is van árnyékolás bár arra még nem sikerült rájönnöm minek, de ha minden igaz lesz nemsokára egy másik alsó burkolatom azzal majd eljátszok, megvagdosom stb/
-
kbhuinfo
tag
válasz beloadjoker #13822 üzenetére
Google? - elektromagneses zaj, ami befolyasolja a mukodeset egyes komponenseknek. Itt azert lehet, hogy pusztan csak a hovedelem a feladata.
Van egy szint, ami felett nem mész egy bizonyos szint alá...
-
beloadjoker
őstag
válasz Hurkaleves #13824 üzenetére
Ez sem tiszta nekem még most sem max az ember térdét/lábát ha az ölébe veszi?
[ Szerkesztve ]
-
Hurkaleves
őstag
válasz beloadjoker #13825 üzenetére
aha.. a gép meg inkább süljön meg.. jóó..
-
beloadjoker
őstag
válasz Hurkaleves #13826 üzenetére
Hát én másra nem tudok gondolni... ami gáz mert infóra járok....
-
Hurkaleves
őstag
válasz beloadjoker #13827 üzenetére
csak nem tudom, hogy ha leszedném az garivesztéssel járna e...
-
beloadjoker
őstag
válasz Hurkaleves #13828 üzenetére
szerintem igen
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
Y510P garanciaidejét szeretném bővíteni 1-3 évvel.
Van erre lehetőségem? -
Dhampir
félisten
válasz Hurkaleves #13819 üzenetére
Most már bent csücsül a +4 GB memória, nem volt gond a szétszedéssel.
-
-
arm1n_
csendes tag
Sziasztok,
Y700-on a hivatalos audio drivert felraktam és a hozzá tartozó software-t, és hiányzik az UI-ról az equalizer és a hangszínprofil, ami más gépemen ott van. Hogy lehet rárakni olyan software-t ami tartalmazza? Esetleg létezik erre valami jó 3rd party app?
Köszi -
marilllyo
veterán
válasz beloadjoker #13833 üzenetére
Attól függ, hogy 2 vagy 3 év garival vettétek.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
válasz beloadjoker #13836 üzenetére
Azt hiszem Magyarországon hivatalosan csak 2 évvel jött be és a forgalmazó vette rá a plusz 1 évet. Szóval a további lehetőség a bővítésre így el lett lőve. De erről Spyduck többet tudna mondani. Feljebb linkeltem egy oldalt egyébként. Oda belövöd a serial számot és megmondja, hogy lehet-e bővíteni vagy sem.
-
Dhampir
félisten
válasz Hurkaleves #13838 üzenetére
Igen, akcióban árulták.
(#13839) arm1n_
Nekem ezt a drivert le sem kellett tölteni, mert a Windows 10 letöltötte magától.
-
Dhampir
félisten
Különösebbet nem tudok róla mondani, szép, jó, működik, csendes gép, matt kijelző, amit szeretek.
Egy dolgot furcsállok csak, ami nem először fordul elő. A Windows 10 tálcaalkalmazása szerint 100%-os akkumulátorral állítom le (teljes leállítás, nem hibernálás) a gépet, mégis másnapi elindításkor újratölti az akkumulátort, mert 93%-on áll.
-
-
L4mie
veterán
válasz Dhampir #13845 üzenetére
Hmm érdekes hiba, win 10 alatt nálunk is csinált ilyeneket az y50-70 8.1 el csak az altatás utáni újraindulás van.
Játékok hogy mennek? gondolok casualabb játékra, WoT , Esetleg Armored Warfare, HS, HoS, nem tudom nagyobb nevek, mondjuk bf-3 bf4
-
Dhampir
félisten
Csak a Lost Alphával játszott, ha ritkán játszom, egyenlőre csak a kimeríthetetlen Stalker-játékokkal fogok, vagy ha valami jó kalandjáték beesne...
(#13847) pisztoly
Köszönöm szépen, megnézem.
Be volt kapcsolva, kikapcsoltam. Ez okozhatta az akksi-merülést?
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz Dhampir #13844 üzenetére
Ez érdekes. Az én y50-70-em is egy időben kékhalálozgatott böngészés közben. Egy .dmp view-errel is megnézhetnéd. Vagy ez az amiről a képeket beraktad?
Az én esetemben a dolog magától elmúlt. Egyébként nálam szerintem az egyik ram a ludas...de egy ideje nyugton van.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Lenovo Ideapad Flex 5 akkumulátor, használt, 80%-os állapotú!
- Asus Tuf Gaming F15 FX506LU Gamer Notebook
- MacBook Air 13" 2017 - iStyle - Thule laptoptáskával és Transcend Jedrive 130-al (256 GB)
- 984 Eladó Hp 15-DA0035NH i3 7 gen laptop 128SSD 1TB HDD 8GB RAM Akku csrés
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05 - i7 - GTX 1650Ti - IPS 120hz kijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest