Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kezünkben az ultravékony Z Fold különkiadás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- iPhone topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS
- Profi privilégium maradhat a periszkópos iPhone kamera
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz tomrRRR #10183 üzenetére
kikel tisztitani és jo lesz , érdemes teni valamit alá hoyg a ventilátor tudjon beszivni levegöt én spec asztalon 2 colás kupakot teszek alá de böven jobb a hűtése így . de szerintem kikel tisztitani a ventinél és az megoldja a hang problémát ha az sem akkor uj ventibele , talán kidumálhato hogy garisan megcsinálják neked
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
DonMaster
addikt
válasz tomrRRR #10185 üzenetére
konkrétan erre gondoltam
[link] de ez igy téynleg gari vesztéssle jár
szerintme szerviz küldbe hogy tisztitsék ki mert hangos vagy mondazt hogy rosza ventilátos , cserélják ki egy ujra .egyénileg a video szerint gondoltam de ennél a tipusnál lehetetlne.
hűtés-re javasoltam azt hogy kitámasztod a gép hátso részét 2 kupakkal hogy legyen egy kis hézag a ventilátor bezsivo és az asztal között,szerintme kicserélik a szervizben garanciálisan, max mond azt a szervizesnek hogy csapágyas a ventilátor ,
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
DonMaster
addikt
válasz tomrRRR #10187 üzenetére
attol ha veszel külsöt a belsö ua a hangon fog menni
és már van magyarországon is szerviz , nem viszik már ki lenygelbe. max 1hét és megcsinálják, én felhivnám öket a helyedben max azt modnjűák ez nem garis igy , ha viszont azt mondják hoyg garis igy akor kicserálik jobbna megéri.LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
426os
őstag
válasz tomrRRR #10194 üzenetére
Kb. egy hónapja váltottak. A ki van építve kifejezés erős túlzás, leszerződtek a Telemax-al, akik képtelenek kezelni egyelőre a helyzetet. Reméljük ez hamarosan változik. De erről volt már szó, keress vissza.
Basszus, ha az alaplap meghal, akkor nyilván nem tudsz belépni, hisz bekapcsolni sem tudod nagy valószínűséggel a gépet.
A HDD meg, jó, nagyon ritka esetben, ha a vezérlés hal be rajta olyan mértékben, hogy meghülyíti a gépet is, akkor lehet, hogy hatással van a gép többi alkatrészénék működésére, de ez kb 1000ből kb 1 eset, ha lehet, vagy még kevesebb...[ Szerkesztve ]
.
-
426os
őstag
válasz tomrRRR #10197 üzenetére
Én személy szerint még nem láttam olyan beszámolót, ami arról szólt volna, hogy bármit is megcsináltak akármennyi idő alatt is, úgyhogy csak azt tudom mondani, hogy kérdezd őket, vidd be, aztán majd számolj be itt a tapasztalataidról.
Egyébként lehet, hogy a pasztázás is elöregedett (nem tudom mennyi idős a gép), azt is újra kellene kenni. Ha garis, akkor csakis garis ügyintézés a járható út, különben megvonhatják később a garanciát, ha házilag szerelgeted.[ Szerkesztve ]
.
-
426os
őstag
válasz tomrRRR #10199 üzenetére
poros, koszos ventillátor, hűtő, elöregedett hűtőpaszta. A ventit lehet, hogy kit tudod takarítani magad is (kompresszor, nem túl nagy nyomás, óvatosan! ), ez függ attól, hogy mennyire hozzáférhető a bővítőnyíláson keresztül. Ha ez nem segít, akkor újrapasztázás (amúgy is ajánlott, viszont ezt már szinte biztos, hogy nem tudod nagyobb bontás nélkül megtenni).
Nagyon szélsőséges esetben történhet olyan is, hogy a hűtőből kiszökött a gáz, de erre nagyon kicsi az esély.
Ki kell takarítani, amennyire lehet, ha az nem segít, akkor lehet megpróbálni gariztatni..
-
426os
őstag
válasz tomrRRR #10201 üzenetére
A bővítőnyílás fedelét leveheted, az nem jár garivesztéssel (ha azzal járna hogyan tudnál pl RAM-ot bővíteni? A csavarokat meg nem bicskával kell kicsavarni és akkor semmi nem fog rajtuk látszani, meg egyébként is a matrica a lényeg, ami a további bontásnál kerül elő az egyik csavar fölött), ott már látszik, ha esetleg nagyon koszos a ventillátor.
Hívd fel őket az a biztos. Elvileg nem jár adatvesztéssel, mert ha van egy kis eszük a szervizeseknek, akkor nem azzal kezdik, hogy format C, de biztonsági mentést mindenképpen csinálj, ha fontos dolgok vannak a gépen.[ Szerkesztve ]
.
-
dave0825
őstag
válasz tomrRRR #10248 üzenetére
Nem tudom, nem próbáltam. Nekem is 4GB van benne, az előző gépemben 2GB volt, így arra jó volt a 32 bites, erre meg mondták, hogy 64-eset tegyek föl, így nem néztem meg, hogy mit csinál a 32-essel
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Zenbook 14 OLED UM3402 - 14"QHD+ 90Hz (2880x1800) - Ryzen 5 5625U - 16GB - 512GB - Win11 - Gari
- Dell Latitude 5420,14"FHD,i5-1145G7,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dell Latitude 5410,14,FHD,i7-10610U,32GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ASUS ROG GT531GT - I7 9.gen / GTX1650 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD / 144hz FHD kijelző / RGB bill
- 14 os FHD Slim RITKA 40 pines kijelző
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest