Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Melezor

    kezdő

    Tudom akinek nem inge ne vegye magára, de azért a gyüjthető témakörben a fórumtársakat elvetemültnek, tahónak, meg van bőr a képén jelzővel illetni szerintem kicsit erős.

    Ne játszuk az álszentet, mindenki lecsap arra ha van olyan valami ami az érdeklődési kőrébe tartozik és akciós pl. . Én speciel azokat veszem megamik érdekelnek, ha tovább értékesítek belőle (ami nagyon ritka a sok buktató miatt, hülye vevő, csaló, stb.), az azért van, hogy a bekerülési költséget csökkentsem, ne profitot realizáljak.

    Pabról is 100 ezres nagyságrendben rendelek figurákat ha épp van, mert még nem rabolta le a nyerészkedő réteg, tehát ez is megoldás lehetne, hogy kiadnak figeket a Legotól meg lehet rendelni slussz, a gyerekeknek meg csinálhatnának mindenféle city stb témában zsákbamacskát amit nem jeleznek, hogy mi lehet benne, így megmarad a gyerekek izgalmas szórakozásának, aki pedig magának akar az megveszi.

    Sokszor még a kiállitásra járó moc mágusok sem ismerik a Pabot, simán vesznek dupla áron pl. most rendelhető viking pajzsot fb-n.

    De gondolom majd Láz is érkezik egy bitte dankéval.

Új hozzászólás Aktív témák