Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lajti

    tag

    válasz Mozaart #53315 üzenetére

    Eszméletlen, mennyi melót beletolsz ebbe a cuccba, tényleg sokkal részletesebb és szebb a gyárinál, de gondolom alkatrészben is kb. kétszer annyi, árban meg szintén :)
    A múlt heti képeid közt a számzáras ajtó részlete tetszett a legjobban, nagyon jó, életszerű részlet. Itt is az utolsó kép valahogy a legéletszerűbb.
    Én szívesen összeraknám a sima UCS-t is, elég érdekesnek tűnik az összeépítés Balázs videója alapján, csak aztán nem tudom, mit kezdenék vele, hova raknám, akkora.
    A kedvenc első jeleneted nekem nagyon nem jött be, a repcsi oké, de a megégés brrrr...

    ZsZso: egy órával a posztod után már 87e a linken.

    Technic váltómű téma:
    teljesen elképedtem Balázs hozzászólásán, hogy még a technicnél is az emberek inkább csak örülnek, hogy összeraktak valami bonyolultat és nem értik. Mintha az emberiség egész léte még mindig arról szólna, hogy érzet/érzelem, az értés/értelem meg kit érdekel. De ez így eléggé állati szint. Akkor meg mitől vagyunk többek, tudunk vásárolni műanyagot?
    A technicnek - szerintem - az lenne az egyik, ha nem a legfőbb lényege, hogy értsünk mechanikai működéseket. Gyerekként különösen ez volt nekem a legfontosabb, igaz, azok a készletek jóval egyszerűbbek voltak. Kamaszként azonban már érdekeltek volna szerintem ilyen bonyolultságú készletek is.
    A 42055-ös kotrógép funkcióválasztó műve nagyon bejött, kis plusz odafigyeléssel megérthető még nem teljesen összeépítve. A 8043-as exkavátor funkcióválasztóját nem sikerült elsőre felfognom az összerakásánál, annyifele jönnek-mennek a fogaskerekek, de pont ezért tetszik annyira, van min agyalni, nézegetni. Gondolom a Defender kb. pariban van vele.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák