Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz hami85 #46471 üzenetére

    Én nem értek hozzá, csak amit itt olvastam azok alapján néztem a megjelent listákat. Nyilván a Lego-tól 100%-os infó nincs ha így nézzük, de pletyka szinten ahogy a kivezetésre kerülőket lehozzák oldalak, gondolom félhivatalos infók alapján, nekem úgy tűnt ha azok kb. biztosak akkor ez is kb. az. Márpedig erről is volt külön cikkezés. Más készleteknél azért ilyen körök nem voltak informálisan sem.

    @Sundesz
    Hát ez az autó nem fogott meg. Nyilván nem tudjuk hogy néznek majd ki pontosan a 22-es autók, de ha a motorburkolat ilyen 90 fokos szögben áll végig hátul akkor megeszem a kalapom.
    Ahogy fentebb is írtam, kettősséggel vártam. Ha supercar lett volna belőle valószínűleg sokkal jobb, de 120k-tól indulna. :)
    Mivel nem az, így meg elég részlet nem volt várható. Maradt az a felállás, hogy nem lesz 100+ de legalább talán jól néz majd ki és fan alapon megveszik majd.

    Ez így most nekem is a kettő közé. Bár funkciót nem ismerünk, de nem várok semmi hasraesőst (F1-ben nem is igazán elképzelhető szvsz). Kinézetre nem annyira üt, árban meg relatíve drága, hiába nem 3-400 EUR készlet.

Új hozzászólás Aktív témák