Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • neilszab

    őstag

    LEGO drift verda

    Sziasztok, rettentő régen nem LEGO-ztam már, de nemrég a polcok között császkálva újra elkapott az érzés és beruháztam a Technic Defender-re! Főleg a váltó, a 4WD és a sok alkatrész győzött meg... srác koromban emlékszem csak ábrándoztam a 8880-as Super Car-ról, most pedig úgy éreztem elérkezett az idő, hogy elégtételt vegyek az élettől! :B Persze akkoriban a motoros készletekről még csak álmodni se mertem, de most elhatároztam, hogy építek egy kis kikönnyített parketta drifter-t!

    Tájékozódtam is már a témában, hogy talán a BuWizz lenne a legjobb megoldás, viszont így elsőre elég borsos ára van, gondoltam jó lesz használtan is, de nem találtam semmilyen érdemi hazai oldalt, vagy közösséget... ennyire nincs piaca ennek itthon? Hol lenne érdemes keresgélni?

    Más kérdésem, mit gondoltok mennyire lehet indokolt a Buwizz motor a projekthez, vagy elég lehet a régi L vagy XL motorokban gondolkodni?

    Illetve a projekt szempontjából kiemelten fontos a lag mentes, jól adagolható és igen precíz irányítás, ilyen tekintetben a BuWizz mennyire van ott a szeren, vagy esetleg az SBrick az jobb választás lehet.... van köztük érdemi különbség?

    Köszi szépen! :R

    [ Szerkesztve ]

    Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu

Új hozzászólás Aktív témák