Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lapa

    veterán

    válasz FLx #1393 üzenetére

    uhh ez elég durva áron van azért. én továbbra is azt mondom, érdemes megnézni a bauhausban a sysboxot, össz térfogatban szerintem van vagy 4-szerese ennek a linkeltnek, 11e pénz, erős fémkoffer, bárhogy pakolható, egyenként kivehető, biztonsági záras (44444444 biztonsági zár nélkül egyszer lett volna egy technic összes-újraszortírozás), fémcsat, stb...

    lehet kapni szimpla magasban is, szerintem a dupla magas jobb.

    amióta van azóta tudom, hogy a drágasága relatív, nem a más ládákhoz, hanem az általános hasznosságához képest. nekem már van itthon vagy 5-6 darab, és életem egyik legjobb befektetésének tartom, mert ezzel lehet rendet csinálni, nem 20 random kis műanyag dobozzal (nem csak lego, hanem a ház körül). nyilván durván hangzik, hogy 60 ezer forint ládikára, de egy bármilyen kisszekrény árában megoldani a ház körüli összes apróság rendszerezett elpakolását nekem ezt rendkívül relativizálja. hozzáteszem akinek nincs 35 kiló fémcsavarja meg ugyanennyi fa, annak nem kell 6 darab.... de igen, a 35 kiló csavart belepakolom, a fogantyúnál felemelem és működik, nem szakad, nem törik.

    de ez személyes vélemény, én kicsit ilyen rendbuzi vagyok néha.

    persze a sima lego nem fér bele ilyenbe (muhahaha), arra meg az ikeás műanyag doboz a jó szerintem, pusztán mer tudod, hogy 3 év múlva ugyanúgy beséltálsz és kapsz egy ugyanolyat. de (ikeás...) ágyneműtartókban van nálunk is a nagyja.

    nem mutatok képet mert aztán itt zaklatna mindenki, hogy adoptáljam hehe.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák