- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busaf
tag
válasz Gerisz #18806 üzenetére
A Phanteks lesz az, szóval megtaláltad a választ...
Csak rosszul írtam a hőcsövek számát, bocsi... (emlékezetből volt, csak az ára ragadt meg, no meg a teljesítménye...)Kárpótlásul egy nagyon alapos teszt sok tuninghűtőről, aki nem látta/olvasta, érdemes végiglapozgatni:
Köszi a segítséget.
Üdv.[ Szerkesztve ]
"A kézzelfogható világ - kisiklott a tudomány hálójából" - Alfred North Whitehead; A gondolkodás módozatai
-
Busaf
tag
válasz Gerisz #18806 üzenetére
Hét hőcsővel (hogy profitáljunk a tévedésemből) ezt találtam: [link]
Persze a megfogalmazásom sem volt pontos 'oldalanként', hiszen - ahogy írtad is, ezek lényegében U alakban hajlított csövek, (bennük folyadékkal és légritkított térrel.)
[ Szerkesztve ]
"A kézzelfogható világ - kisiklott a tudomány hálójából" - Alfred North Whitehead; A gondolkodás módozatai
-
Busaf
tag
válasz Gerisz #18816 üzenetére
Egyébként újra végignézve a tesztet, azért a különbség a P. és a N. között már nem is annyira szembetűnő - már ami a hűtési teljesítményt illeti - sokszor load alatt sem, ill. van, h. a N. előzi meg ezt a brutál hűtést...
Hogy melyik a jobb?
Hát ha ár/értéket is nézzük, azért a Noctua lényegesen olcsóbb és kb. tud annyit, ráadásul kisebb is...
-
Darko_addict
őstag
válasz Gerisz #19386 üzenetére
HR-02-t kilottem, mert a lapom olyan, hogy ezzel kombinalva nem hozzaferheto a PCI-E slot. A masik kettot felirtam, otthon ranezek. Lehet akkor inkabb marad a HyperX Blu-ja, az is bordas, de kisebb. Azzal elkekepzelheto a megoldas?
Raneztem gyors. Nekem passziv uzemre kellene, ezert tetszett meg a Ninja 3. Plusz ezek egy otossel dragabbak, orultem, hogy talaltam 12-13-ert is megfelelo kepessegut
Koszonom.
[ Szerkesztve ]
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Gerisz #19386 üzenetére
Vengenance LP jó, nálam az IFX14 ventije a tetején ül a szélső háromnak (negyediket a borda takarja ), de szépen elférnek. melegedni se melegednek -1.5ös 1600cl9eseim vannak- ami jó, ismételten a tetejükön ülő venti levegőblokkoló hatása miatt.
gyakorlatilag a Silver Arrownál is ez lenne a helyzet p55ön és felette.
egyébként a prolimatech armageddon, illetve nem nagyon magas ramoknál a genesis is jó lehet még.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Gerisz #19400 üzenetére
1.35ösből csak 16gigát láttam egyben, ~30kt meg nem akartam egy összegben kiadni. 8gigás kitben drága volt. ok, kevesebb fesz jobb lenne, de az 1.5ök se melegednek, ram tuning meg nem valószínű lesz.
eco itt egy helyen van, 4x2g 50kért. kb egy árban van a dominator 1600cl7 4x4el.
gyakorlatilag hűtő és helyi memóriák miatt eléggé meg voltam lőve, IFX alá csak szabványram fér be, Corsair Vengenance LP / Kingston HyperX volt kb ennek megfelelő. meg Geil BD, de az drágább volt, meg állítólag ddr3mon már nem annyira jó, mint volt DDR2őn (meg szerettem rajtuk a status ledeket is).
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Fasten
tag
válasz Gerisz #19405 üzenetére
Dolgoznak, vagy csak mennek? Hát nagy lemezműveleteket nem végzek, netezni szoktam, max 1-2 videó a jútyúbon, meg rövid, 20-30 perces játékok. De szerintem az lesz, hogy veszek egy ventit nekik.
Köszönöm a segítséget!
üdv,Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest