Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nammarci

    csendes tag

    válasz Callisto #63275 üzenetére

    Lux pl support builddel és W maxxal elég undoritó shieldeket tud adni, rááadásul az egész teamnek+az item buffok, szóval szerintem teljesen oké, ha meg a mides vagy az adc haszontalan lehet ap-t venni és carryzni. Nyilván megvan az előnyük a nagy ranges ap supportoknak de 1 rossz lépés és kitekerik a nyakad, zhonya ide vagy oda. És low eloban azért a helyezkedés és a map awareness nem a legfőbb erősség :D mig egy nautilussal pl simán belefér egy rossz hook, dive.
    Pantheon már közel van az unfair kategóriához, főleg igy h 15 perc utén se esik vissza és nem stunbot. A pont-click cc-ket nem kéne erőltetni.. de mondjuk egy thresh-alistar-lulu jó ellene.
    Swain viszont tényleg nonszensz, főleg lvl 6 után.. viszont én máshol nem is nagyon látom csak boton.
    Multkor jött egy draven adc+malza supp. Lvl 6 ig vagy 5ször megöltük a malzát, meglett az ultija, mindent rámnyomott plusz ignite és egyedül megölt (5-0ba voltam) :DD fun
    Egyébként nekem gyanúsan jol megy eddig a season, már most ott vagyok ahol korábban abbahagytam, kb 75%-os wr-el.. itt valami nem oké
    Viszont az fix h topon goldban (sem) tudnak játszani az emberek, 7meccsen egymás után vesztes topunk volt( és nem a 0-1 féle :)) más kérdés h ezek ellenére mindig nyertünk, de az már az enemy sara h 8-0-ban se tud carryzni egy yi-vel v ireliaval.

Új hozzászólás Aktív témák