Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nammarci

    csendes tag

    Nekem két kérdésem lenne úgy mindenkitől aki tud segíteni.
    1. Mi a counter(akár champ akár vmi taktika stb) wukong ellen(főképp topon). Alapvetoen mid-jungler vagyok de régen sokat topoztam és néha szoktam mostanában is, főleg normal-flexen(a nehezebb karakterekkel;fiora,irelia,aatrox) tegnap mentem is egy mordet gondoltam jó lesz az wukong ellen. Hát nem.. oké nem vagyok top main, tudom H morde level 6ig nem a legerősebb, épp ezért freezeltem is a lanet a tornyom előtt. De attól függetlenül H az enemy jungler így is legalább kétszer begankelt(inkább már dive) és megöltek a wukong így is agyonvert. Később már torony alatt is. Hiába vettem ninjatabit + még vagy 50armort a liandry mellé semmi. A q+blackreaver azonnal leszedte az e-jet nem lehet dodgeolni mert point and click, visszatradelni nem lehet mert elmenekül és klonja van ami szintén üt. Ultival még kétszer fellok. Nagyjából tudom mit tud a hős de egyszerűen meg voltam love. Szóval mit tanácsoltok?
    A másik a nocturne mid.. ami ellen nem tudok vagy utálok midezni azt mindig bannolom (yas,heimer,lb) de néha bejön ez és lekaszabol.. egyszeruen minden szinten olyan sebzese,healje van plusz cc,shield stb h nem tudok vele mit kezdeni. Ötlet?
    A második kérdés pedig H ki honnan v kit szokott nézni tanulás szempontjából vagy saját szórakoztatására akár yt,akár Twitch stb. Kíváncsi vagyok tud e valaki ajánlani valami jót(lehet magyar vagy külföldi is de lehetőleg angol azért :D)
    Köszöntem :R

Új hozzászólás Aktív témák