Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ClydeBeka2

    őstag

    válasz LigetLili #61649 üzenetére

    Köszönöm mindenkinek! :)

    Nem volt könnyű utam az onlySupport to Gold accountommal bevallom, de kicsit magamnak is megnehezítettem. Tudnivaló, hogy én még a "régi szép időkben" miden játszottam, solo lane, teljesen más, mint a duo bot. Sajnos ezáltal, ha a társam nem olyan jó (és low eloben nem az) kicsit elvesztem a fejem. Ilyenkor legtöbbször beirom, hogy adc otthagyva, megyek roamolni. Persze ez csak azután ha előkészítem a killt 2-3x adc-mnek és semmit se reagál a lanen. Na a lényeg, hogy annyira jó duo lanernek nem érzem magam, de a fundamentális játéktudásom alapján simán Goldot vártam magamtól a challenge elején.

    Ezért meg is ijedtem, amikor 8-2 után ha jól emlékszem Iron II-be dobott be... Na mondom legalább kihívás lesz és látni fogják az itt kétkedők is, hogy akár IRON-ból is ki lehet jutni Goldba legalább, mert szerintem ez a cél rankeden, többi csak ráadás, és onnantól nem kell ráfeszülni a játékra, addig még oké, de onnantól full funnak kéne lennie, kivéve aki pro akar lenni...

    Mentem is szépen felfelé, mert +30 -8 pontokat kaptam az elején... Addig amig olyan 20. és 30. meccs között volt egy szörnyű lose spree, ami kicsit meg is ijesztett. :W Kb. 16-13ra lement a win-lose ratio, vagy rosszabb, nem pontosan emlékszem, de már majdnem 50% közelébe kerültem. Ez is bizonyítja, hogy vannak ilyen periódusok. De miután ez a pár meccs lecsengett visszamentem a nyertes pickemhez, ami végig carryzett, ami a Nautilus support volt. 54 meccsből 31et ezen a picken játszottam le, a végére 71%os win rate-tel! (shout out to Alistar 4 meccs / 100% winrate). 50% win rate körül van a Naut supp ha jól láttam legutoljára, tehát egyáltalán nem OP pick, de nekem működött. :D

    Itt vannak a linkek(képként nem akartam berakni, mert sok lenne) a meccseimről, kiemelném a control wardok számát, szinte 2esével vettem legtöbbször amikor tudtam, 2 v 3 meccsen volt csak olyan , hogy nem én uraltam a vision a mapon:

    [link1] [link2] [link3] [link4] [link5] [link6]

    Elég sok MVP van benne, vagy ACE, gondolom a sok vision miatt supportként.
    Összefoglalva, egyáltalán nem nehezebb szerintem, bár lehet lassabb a goldot megszerezni supportként,mint mondjuk solo lanen. Valamint teljesen más felfogás kell hozzá, főleg ha nem roamolsz sokat. Viszont 54 game Iron 2-től Gold 4ig szerintem egyáltalán nem sok, azt hiszem talán 2x vagy 3x dobott fel a rendszer promo nélkül. De aki azt mondja, hogy nem lehet a GOLD-ot megszerezni akármelyik role-lal, vagy nehéz, az szóljon és először is belinkelem neki ezt a hozzászólást, majd játszok szívesen a role-n. ;)

    [ Szerkesztve ]

    LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka

Új hozzászólás Aktív témák