Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • minek?:S

    őstag

    válasz grimm2015 #58900 üzenetére

    Nem. Azért utálom ezeket a supportokat, mert nem supportok. A support pozíciónak meg van a sajátossága, aki lehoz egy ap szart és még ap is buildeli(mert másra nem nagyon lehet) az nem support, az egy troll. Egyébként meg sok esetben nem megyek előre, illetve akkor csak, amikor van lehetőségem, kevés hpja van az enemynek és support feldobta/stunolta. Utána, mikor bementem, persze, hogy meg kell védenie, hiszen ez a dolga. Ez a Support pozíció lényege. A Supportnak nem az a lényege, hogy dmg-et toljon ki, hanem, hogy megvédje azt aki a dmg-et kitolja. Természetesen Pyke ban meg alap, mert nem tudok ellene játszani(gg report). A legtöbb Janna support meg... ja, 3 év alatt kb 3 Janna supportom volt(barátnőm most, lassan 2 éve, előtte egy platos ismerősöm, 1x egy random... ja és mind a három lány és magyar is) és teljesen jól tudták az enemyt feldobni/shieldelni/slowolni, úgy, hogy mellette nem sokszor halnak meg. Barátnőm pl egy plat/diás adc mellett tanult meg supportkodni. Nem azt mondom, hogy nem szokott hibázni, de azért Bronznál jobb, sőt, olyan Gold teteje szintje simán.

    Nálunk személy szerint az utóbbi szokott lenni a kill elvitelben, néha, véletlenül elviszi. Viszont ez is elég ahhoz, hogy -300g-val kezdjek, persze, neki hamarabb lesz Redemptionje.

    Én elsődlegesen ADC vagyok, és másodlagosan TOP --> nem tudom magam megvédeni: Boton ott a supportom, Topon meg tank vagyok, ergo halhatatlan :D Próbálkozok néha néha supporttal, de nem az én világom, nekem ne kelljen betalálgatni skillshotokkal, legyen lestunolva, én max alá rakok egy Jinx E-t, Caitlyn W-t, meg aa, és tökéletes. Ez a Zyrás téma megint csak olyan, hogy barátnőm Zyra main, 300k pontja van vele, viszont nem, csak dmg-et tud kitolni vele, ellenünk is szokott 1x 2x lenni Zyra support, de nem láttam még olyan sokoldalúan használni, mint nála. Persze sajna előfordul, hogy a növényei elviszik a killt, meg mellette kevesebb is a farmom, mert ugye azt is üti. Ráadásul olyankor neki van a legtöbb dmg-e a meccsen és nekem a második általában. Amúgy szép.

    Jó, azért a 180 az tényleg ritka, azért a Silver skill megvan, általában 150 körül. Mikor még kezdőbb voltam valaki mondta, hogy a Silver szint az a min 140 farm 20. percben. Ehhez próbálom magam tartani. És úgy szedem össze, hogy lane/krugok/red/sutyi/drake, értelemszerűen mikor hogy, meg mikor mennyi van. 10. percben olyan 80 körül szokott lenni egy jobb meccsen, de általában oda szoktam figyelni, hogy legalább legyen 70. Akkortájt megyek haza a Stormrazorért, 1-2 perc után cipőért, ha az enemy adcre tudok verni 20-30 farmot(és általában szoktam), akkor 1-2 killt is beszedek, vagy kisnipolok valakit Jinx ultival, 15. perc körül Runaan, mint írtam.. onnantól könnyű tartani Jinxszel a 150-160-as farmot.

    Nekem ugye Jinxszel van -most már- 320k-m és elég erős tud lenni. Tegnap pl volt egy olyan meccs amihez semmi kedvem nem volt, de tényleg, nem is erőltettem meg magam.. olyan 2-7/2-8 körül lehettem mikor elkezdtünk tf-olni. a végére úgy lettem 20/20-ban, hogy (továbbra sem érdekelt a meccs) volt egy fed Illaoi, aki tank is volt és erős is volt. Végére 85k dmg-et tolt ki, én csak 67k-t. 45 perces meccs volt és csak normál.

    (#58901) feri1014

    Hát nem tudom, lehet, hogy van ahol ez működik, Silver/Gold határán az esetek nagy részében nem. Egyáltalán nem vagyok egy jó adc, mégis az olyan meccseket, ahol nincs értelmes support, ott nyerünk, még ha a lanet vesztettük is, de nagyon sokszor beleesnek abba a hibába, hogy a supportnál vannak a killek, az viszont úgy elég nagy előny nekünk. Illetve azt is tudom, amikor Lux supportot kapok, vagy Zyrát akkor nem tudok eléggé érvényesülni. Szóval tényleg rühellem azokat akik a botot is midnek hiszik. Ráadásul abban egyetérhetünk, hogy egy ilyen metában, ahol az adc lent van a süllyesztőben, ap supportot vinni baromi nagy unfair play.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv.:M.

Új hozzászólás Aktív témák