Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • minek?:S

    őstag

    válasz nuke7 #58813 üzenetére

    Hat azert Jinx eleg eros carry karakter, neki sem egy tank nem akadaly, papir hosok 2-3 Q, es mivel van Runaan, eleg op tud lenni. De. Abban is maximalisan igazad van, higy voltak ott mas carry hosok is, azonban Nasus(igen, a buffolt) 30. percben 250 stack... hat mondanom sem kell mennyit ert, ap rengar.. nerohogtess.. kassadin.. annak a szerencsetlennek annyi dmge nem volt, hogy egy adct megoljon.. rament valakire, nemhogy lehpzta volna, meg tobb hpja lett. Es, ha ez nem lenne eleg, nem csak trollok voltak, de gecibutak is, szepen egyesevel mentek meghalni, mintha az lenne a road to csellendzser. Azert igy 2v5ben, fed Renevel nem nagyon tudtam mit kezdeni, legalabbis panceltoresig. Utama is nehez volt megolni, mert a tobbiek addig kinyirtak a csapattarsaimat, en meg kaptam egy kib*szott Veigar ultit 1800 dmgel es meghaltam.

    Az Annie is troll volt, de o legalabb stunolt, meg beütött vagy 3 tornyot.

    Kovetkezo meccs is siralom volt. Osszedobott ilyen lvl 30-lvl 31-es hulyegyerekekkel, 60as hosismerettel es max lvl5os hosokkel. Azok is mit ossze nem szerencsetlenkedtek.

    Jo persze en is szar helyen lehettem egy csomoszor, en se tudok (mindig) jol helyezkedni. De legalabb vigasztal, hogy a 3 mainemmel is meglett az S+, Jinx eddig csak S volt:D

    Üdv.:M.

Új hozzászólás Aktív témák