Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jim-Y

    veterán

    válasz grimm2015 #56611 üzenetére

    Hat nezd, ezer meg egy oka lehet. Pl ugy lett elozo szezonban platina hogy kihasznalta valamelyik hos OP mivoltat az akkori metaban. Vagy eddig csak ADCzett es most probal valatni pl jugnle-re. Ez eleg nagy valtas ahhoz hogy siman lehet valaki Plat ADC de Silver jungle. Annyi minden befolyasolhatja ezt. Mondjuk az igaz, hogy egy plat szintu jatekosnak mar jobb macro-val kell rendelkeznie mint egy silvernek, de normalrol beszelunk, ide az ember nem azert jon, hogy ezerrel tryhard-oljon.

    Meg most gondoljatok bele, vegyuk a ket Queue-t

    1. Ranked queue
    2. Normal queue

    Na most Riot ezt ugy fogja lekodolni, hogy minden Q-nak kulon mmr-t oszt a szamodra. Pl rankednel ugye mondjuk indulsz 1000 MMR-rol ami mondjuk Silver 3-nak felel meg, es ha csinalod a besorolokat akkor ez a szam novekszik vagy csokken annak fuggvenyeben hogy nyertel-e egyalalan es ha igen akkor kik ellen nyertel.

    A normal nem tudom honnan vagy hogyan indul de arra is van egy kulon MMR. Lehet a rankeden diamondos ADC-nek 2200 az MMR-e, de a normal, amit nem is vesz komolyan meg amugy is jugnle-t jatszik, csak 1200 az MMR-e. Te ebbol annyit latsz, hogy a toltokepernyon a Graves junglereteknek diamondos bordere van amugy meg tok rosszul jatszik. Ismetlem, csak a ranked MMR nyilvanos, illetve nem is az MMR hanem az az alapjan meghatarozott divizio. A normal baromira nem nyilvanos.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák