Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jim-Y

    veterán

    válasz grimm2015 #56602 üzenetére

    En amugy ugy nem szeretem az ilyen posztokat mint ez is. Rankeden te silvereskent vagy goldoskent NEM fogsz jatszani platinumossal vagy diamondossal mert olyan a rendszer hogy nem sorol ossze. Normalon kaphatsz olyat akinek a jelenlegi RANKED rangja diamondos de az ranked rank, nem normal rank mivel nincs lehetoseged tudni az o normal MMR-et. Nyugodj meg hogy az o normal MMR-e pont olyan mint a tied.

    Az meg hogy rankeden kapsz a csapatodba egy olyat aki az elozo szezonban pl diamondos volt az megint csak azt jelenti, hogy AZ ELOZO szezonban volt diamondos most meg pont ott van ahol te.

    Az embereket ugy megvezeti ez a border dolog hogy hihetetlen. Sokan azt hiszik, hogy maguk melle, vagy az ellenfelbe kapnak sokkal magasabb dives jatekosokat rankeden holott a matchmaking MMR alapjan sorsol ossze emberekkel es az aktualis teljesitmenyt az MMR mutatja amit nem tudsz! Az MMR-t csak a RIOT tudja es sem te sem semmilyen 3rd party site nem tudja meghatarozni.

    Fogadjatok el, hogy az esetek 95%-ban olyanokkal jatszotok mint ti.

    A kivetel az, ha pl silver/gold kornyeken vagy es valaki a besorolojat csinalja. Akkor kaphatsz sokkal gyengebbet vagy sokkal erosebbet is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák