Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • grimm2015

    senior tag

    válasz ClydeBeka2 #56594 üzenetére

    Olyan ez mint a kitüntetés rendszer... van ismerős a 4.mérföldkő 3.nál van, ő nem flamel egyáltalán, és osztja a kitüntetést, nekem lv3 2.mérföldkő. Én nehezen tűröm, ha valaki szándékosan idióta, és nem adok minden világtalannak, viszont én mégis megkapom a havi maximum számú kulcsot, míg neki jelenleg 5ládája van a leltárban, mivel nem kap annyi töredéket mint én.

    Nem azt mondom, hogy minden platina dia stb "szar", de hogy egy rakat van köztük (még ha nem is túlnyomó részben), aki nem emelkedik ki az biztos. Persze nem játszok sűrűn ilyen kaliberű játékosokkal, de ha nem nézném meg a divízióját, nem tűnne fel... Magyarán nem vagyok már meggyőződve arról, hogy ha az ellenfélbe van platina, gyémánt, vagy mester, vagy olyan játékos, aki valamelyik hőssel világszinten van, mert az a játék kimenetelét nem biztosítja.

    Aki nem veszi komolyan a játékot, az meg ne játsszon, pláne úgy, hogy még a "középszerűséget" sem hozza.
    Sajnálom, hogy a csapat elvileg legkiemelkedőbb tagjától elvárnék egy szintet...

    Am 200game az biztos kevés, silver 5ből úgy 400-450alatt fellehet jutni platinába, de az olyan 55-60% között győzelem. Am, ha megnézed, én a trollokra panaszkodtam, akik csak azért játsszák végig azt az időt, hogy a csapatát hátráltassa. Nem pedig a saját pozíciómért... ami még tegnap messze jobb volt, ma már normál az mmrem :D

    Battlenet: Grimm#22690

Új hozzászólás Aktív témák