Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz VitaD5 #52584 üzenetére

    Pontosan. Jelenleg ugye amikor van valami esemény, a weboldalon (is) szerezhetőek idézői ikonok. Na ez ezt fogja kiváltani. Valamint lesznek majd valamennyi időközönként (avagy időszakokon) általános küldetések is (hextech kulcs és láda jár pl. értük). PBE-n látottak alapján hasonlóak lesznek, de kicsit specifikusabbak, vagyis adott hőshöz kapcsolódik majd. Pl.: érj el Leona-val 10 assistot, vagy nyerj meccset és hasonló. Természetesen figyelembe veszi játék, hogy ne kapj olyan hőssel küldetést, ami nincs meg. Most ez a Riven vs Yasuo a bevezetése, éles tesztje a dolognak.

    Ma végre megvettem a Rend gömbjét, és kaptam belőle egy nyamvadt Hóhér Mundo-t. Az egy dolog, hogy nem tetszik, ráadásul 520-as, tehát semmi esszencia nem jár érte, és nem volt mellette más. Ha már rosszat kapok, lehetett volna drága, vagy dobjanak mellé mást is, de így, nagyon csalódott vagyok. :( :W Lehet megejtek egy reroll-t majd, akkor még hasznossá teheti magát. :U

    [ Szerkesztve ]

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák