Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Imilenni

    addikt

    Sziasztok.
    Nagy nehezen vissza jutottam Silver I-be.
    Iskolából hazaérvén gondoltam magamban, hát ha sikerült vissza jönni a Silver I --> Silver IV után..megpróbálom.
    Kedvet kaptam Aurelion Sol-hoz, régen nagy kedvencem volt..így hát gondoltam kipróbálom most milyen...
    Volt egy fura érzésem, hogy valami nincs rendben, túl nagy volt az összhang a champion selectben..azután most kivételesen megnéztem mivel lesz dolgom..hát:

    Egy kicsit megijedtem..ott egy Plat 5-ös Jungler..sőőt Rengarral..Gondoltam hogy majd elleszek valahogy, túlélem biztonsági játékot játszom.. végülis bőven én voltam a legkisebb Div.-ben..
    Aztán jött a fekete leves...A topposunk csak meghalt..egy szót sem szólt egész meccs alatt..bot-ra próbálhattam roam-olni, miután egyszer elvitte a passzívom a supportjukat, Jinx szépen leszidott hogy meg ne lásson ott még egyszer..
    A TF-ekbenn elég jók voltunk, Rengar hiába fókuszolt engem..sokszor sikerült túlélnem..csak hát valahogy a jinx-ünk vagy Renektonunk mindíg meghalt, mert ő most pushol..4v5-ben pedig esélyünk sem volt.
    Jinx a végén engem szidott, hogy azért vesztettünk mert hogy én Silver-es vagyok..
    Én mindíg mindenkinek azt mondom hogy úgy is fentebb fog jutni ha elég skilles.
    Már nemtudom mit csináljak..sok embertől meg hallom hogy hát milyen szerencsés volt mindíg jó csapatokat kapott Gold-ban pedig nem játszik mert csak veszít..kérdem én, Miért én vagyok az, aki amint eléri a Silver I-et azonnal Lose streak-em lesz?
    Miért? Mit kéne tennem hogy mégis??

    Millió ilyen ranked meccsem van, ahol a csapatársak szó szerint semmit sem csinálnak, van amikor miattam vesztünk de jóval kevesebbszer..érdekes módon...
    Itt is köszönöm GoodOldTimes kollégának a játékokat :)

    [ Szerkesztve ]

    Press "F" to pay respects.

Új hozzászólás Aktív témák