Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    válasz olloczky #45579 üzenetére

    Én azon az állásponton vagyok, hogy a jungler azt a lanet gankelje, ahol a legnagyobb szükség van rá! Ha top jól áll, csak be akarja secure-olni a killt, akkor ne oda menjen már hanem bot-ra, ahol az adc és/vagy supp rohadt agresszív és nem tudnak tőlük farmolni.
    Azt viszont sokan nem veszik figyelembe, hogy bizonyos junglerek csak lvl 6-nál tudnak hatásosan gankelni, ami nem a 4-5. percben lesz meg neki... Ha valaki érzi, hogy jobb tőle az ellenfele, akkor farmoljon torony alól akár 15-20 különbséggel is, csak ne haljon meg. Én mindig így csinálom és eddig bevált. Ellenben ha már tízszer szóltál a junglernek hogy jöjjön és baszik rá... Na, az a rossz jungler! Akárhány guide-ot olvasok a jungler role-ról, ott mindig hangsúlyozzák, hogy az a jó jungler, akinél érzi a csapat hogy számíthat rá, és ezzel nem is tudok vitatkozni.

    Az már más, hogy a valóságban ennek nem mindig egyszerű megfelelni, mert a csapatárs folyton pushol, ha jelzed a ganket még előtte eltol minden skillt, így idejekorán kezd el menekülni a célpont és nem éred be, stb.

    [ Szerkesztve ]

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák