Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DarkByte

    addikt

    válasz killer095 #39737 üzenetére

    Az önkontroll kell ehhez a játékhoz. Én úgy vagyok vele hogy ha egy nap mondjuk két játéknál több teljesen lehetetlenül sül el, akkor nem megyek neki már csak azért is egy harmadiknak hanem félre rakom és majd másnap. Addig lehiggadok, átgondolom hogy én mit hibáztam (mert az még szerintem a profikkal is megesik) és próbálkozom ismét.

    Tegnap is volt egy ranked játék amiben tőlünk ketten be se léptek a játékba gyakorlatilag (akár net hiba miatt, akár mert fellőtték nekik a pizsit, mindegy is). Értelme nem volt, Blitzcrank-ként egy ADC ellen élvezetes volt játszani, de utána inkább bezártam a játékot és elmentem valami mást csinálni. :D Legalább az ellenféltől kaptunk honor-t hogy ezek ellenére végigszenvedtük.

    Én például szerintem nem vagyok jó játékos, gold fölé úgy gondolom soha nem fogok jutni. Bizonyos alap mechanikákat még mindig képes vagyok figyelmen kívül hagyni, plusz általában agyhalottan meló után fogok neki amikor már a koncentráló képességem sincs top-pon. Nem is akarok többet elérni mint Silver-ből feljutni Gold-ba, az még talán reális befektetett energiával elérhető így 4 évnyi játék (plusz valamennyi Dota-s előmúlt) után. Ott szerintem kb. le is teszem az évadra a ranked-et ha összejön és elvagyok haverokkal a normal-ban az év hátralevő részében.

    Persze értem Dunkey hozzállását és a tiedét is. Szerintem ez a játék az elmúlt pár évben rohamos léptekben pukkadt le közösség szempontjából. Túl népszerű lett és mindenki ezt akarja játszani, azok is akiknek nincs céljuk vele, vagy épp hogy van céljuk csak az nem a nyerésben merül ki hanem trollkodásban és mások idegesítésében. Dota2-es haveromtól hallom hogy ott sem jobb a helyzet.

    #39741: akkor van a szezonzáró, utána osztják ki a jutalmakat, majd kb. 1,5 hónapos időszak amikor nincs ranked, jellemzően ilyenkor van egy-két merészebb módosítási próbálkozás Riot-tól. Majd február eleje felé kezdődik az új szezon.

    ---

    Más: egyébként ma voltam kint a szegedi PlayIt-en, de egyáltalán nem estem tőle hasra. Sőt, szerintem rendezésben katasztrófa volt az egész, világítás gyakorlatilag nem volt, szellőzés szintén, meg lehetett bent pusztúlni. LoL-os vonatkozásban hogy 2015-ben miért a helyszínen van versenyre nevezés az nekem talány, fél 2-re értünk oda (7-ig tart az esemény) akkor már 24 csapat jelentkezett és még a 6. meccs sem ment le? Pierce-ék közvetítették a meccseket kényszerűen egy paraván mögül mert ugye dedikált szerver nem volt mint a liga versenyezeken hanem EUNE-n ment zárt szobában a meccs és csak spectate módban rákapcsolódtak a kommentátorok (plusz arról ment a projektor is) 5 perces késéssel. Vicces volt amikor az egyik csapat felugrott hogy "nyertünk", az emberek nem értették hogy mi van és szépen leültették őket hogy várják meg még beéri magát a közvetítés. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák