Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bucketb0b

    őstag

    válasz rongyi #38161 üzenetére

    Mondom én is sorban az észrevételeimet:

    - nem veszem komolyan a játékot és legfőképpen sem stresszelek rá én csak röhögök, hogy képes ennyi khm fogyatékos khm a mindennapokban élni, úgy, hogy "elvileg" jóval jobbak nálam, de mégis világtalanul mozog stb. (és nem.. nem having fun, mert az látszódna rajta..). Ezek csak észrevételek amiket itt is és ott is leírok nektek, nekik. Ez van, szerintem ez nem tiltott ;)

    - számomra az a kikapcsolódás és az ad örömöt ha nyerek (tudod versenyszellem ;)) én ezért játszok, ha ez nem állna fenn egy adott pillanatban el sem indítanám a játékot, hiszen engem ez hajt, nem a RB meg a Hell 2 lol kör közben.

    - észreveszem a pozitív dolgokat is, aki már azt teszi amit kell az kapja a honort tőlem, sajnos eddig kevés honort osztottam ki, pedig nincsenek nagy elvárásaim, de amikor a jungles úgy kezd, hogy "kivégezve" akkor engedtessék meg nekem, hogy nem jár honor, sőt még meg is említem, hogy mi volt ez a pusztító alpáriság.

    - optimális csapat ritkán jön össze, na most itt kicsit megcáfoltad az eddig hsz-eket, hiszen olyan sosem lesz, hogy egyenlő csapat az tény, viszont azt nem igazán tudom megérteni, hogy pl. toppon meghal valaki visszamegy teleporttal és rögtön meghal megint, ez nem "erősebb ellenfél" hanem szimplán hülye toppos. Vagy a jungles kivégezve ugye.. és hasonlók

    - tudom mi az ellenfél és ellenség közti különbség ;)

    - anyázni nem szoktam, már kinőttem egy jó pár éve ebből, és még így is fiatal vagyok ;) a fking noob az jár azt nem tagadom, ha full sötét a csapattárs. Ha ezért reportoljanak, pont letojom én tudom, hogy béna volt ő meg elhiszi, hogy jó játékos majd és várja mástól a carryt, de csalódni fog.

    - engem nem zavar ha kikapok, pontosan tudom mit tettem a körben, min ment el és, hogy miért nem az én hibám (vagy ritkán igen) csak ugye amikor most is felvetik a statisztikát mondhatsz nekik bármit.. kár, hogy semmit nem ad szinte vissza a stat. Ja meg a lol nem is arról szólna (csak ugye a stat kell a győzelemhez, de nem feltétlenül kell 20-2-12 elég egy 9-6-12 is ha azokat tökéletes időben teszed, csak ugye megint az szarul mutat statban és mondhatsz bárkinek bármit.. nem nézik úgysem illetve nem tudják mi volt, de beszólogatnak, ami mondjuk engem special kibaszottul nem érdekel, mert én tudom mi volt a körben) és hidd el sokan akik azt írják, hogy "get life" ha leszólod vagy csak ránézel a játszott meccs számaira rájössz, hogy ő a legnagyobb nolifer, nem te aki "legégézed" a végén a jó kört és jön a flame az anyázás meg stb.
    na így ennyi első körben, remélem nem hagytam ki semmit. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák