Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Evil Snowman

    őstag

    LOGOUT blog

    Srácok szvsz eléggé kétélű a dolog, mindkét félnek részben igaza van, de sajnos mostanában egyre több a farok rankeden. 3-ból 2 alkalommal mindig valami troll van a csapatban, aki miatt szopnak a többiek.

    Tegnapi történet. Magát al mighty-nak képzelő állítólagos smurf Master Yi junglerünknek "elvileg" beszólt a MID-es Dianánk (persze nem történt ilyen), amire az volt a reakciója, hogy akkor ő most elkezdi feedelni az enemy ADC-t.

    Addig BOT-on Cait-el szétbasztuk az enemy Nami, Vayne combo-t, majd lejött Yi beállt szépen Vayne elé és hagyta magát megöletni (ezt utána még eljátszotta vagy 5-ször). Dobtam, neki egy lápát, baszott rá nagy ívben. Utána beírta All chat-be, hogy "Come Vayne meet me at the baron and i give you free kill" meg "Come I help u at Baron take it then kill me".

    Nos ezek ellen mit kezdenétek kedves "akkor neked kell lecarryzned" irányvonalat követő kollegák. Azért arra is figyelt, hogy nehogy kevés goldot kapjon érte az enemy ezért néha megölte az enemy supportot.

    A drake-t mindig wardoltam, ő meg végignézte, ahogy leszedi az enemy.

    Könyörögtünk neki, hogy leagalább ne basszon ki a csapattal, max reportolja Diana-t, de nem ő majd jól megmutatja mindenkinek. Mi megtettünk mindent, hogy nyerjünk de a feedelt Vayne.... az egy feedelt Vayne nem kell bemutatnom szerintem senkinek.

    Igazán örülnék, ha bettenének egy olyan funkciót ebbe a tetves játékba, mint CS:GO-ba, hogy szavazás alapján meccs közben ki lehessen az ilyet baszni a kurva anyjába.

    Szóval úgy gondolom okosan az ilyen okoskodó kijelentésekkel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák