Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bucketb0b

    őstag

    válasz crey #37040 üzenetére

    Én azt mondom, hogy ha lehetséges akkor inkább a top és support oldja meg a tankosabb szerepet, jungleban lee, xin ilyesmi champek amik kicsit tankosabbak, de ütnek is kegyetlenül. Midre jobb választás szerintem, sokkal többet tehetsz a csapatért mivel a Q+W midesként ha jó vagy gyakorlatilag kiveszi az enemy adc-t a játékból míg lanezés közben könnyen misselhető a snare és azért ha nem találsz eléggé mana igényes :)
    Ráadásul midesként egyszerű vele a farmolás majd utána még egy melees champet is távol tudsz tartani egy betolt lane-nel a W miatt. Én ha választhatok akkor inkább midre viszem, nem mondom, hogy rossz support, de bronz,silver de szerintem még goldban is az adc akkora egy lutri, hogy szerintem pazarlás oda egy morgana :) Akkor már egy sona, karma, nami agresszívabb játékkal.

    utolsó bekezdés:Legtöbbet morganaval supportoltam és hiába eltaláltam az enemy nem ugrottak rá a csapattársaim pedig lehetett volna.. ha midként teszem ezt egy gyengébb magic resistes champ fél hpval vagy annyival sem távozik míg supportként ez inkább 3/4 és ott maradhat a fightoknál :) Ez a legnagyobb indokom a mid felé

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák