Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kanczy

    Topikgazda

    Életem egyik legélvezetesebb meccsén vagyok túl.

    Elfeedeltük az ellenfél mides Fizzt, nekünk meg egy mozdíthatatlan betonfal Shenünk és Braumunk (én) volt. Midgameben az addig szétvert enemy Akali elindult, és már alig bírtunk velük, amikor elkaptuk őket, és egy pajzs-, és CC orgazmus (Caitlynre ment az Akali-Fizz, Shentől kapta az ultit, tőlem a pajzsot és a resisteket az egyik ellen az exhaustot, és mindkettő az ultit) keretében megnyertük a tf-ot, majd lebaronoztunk.

    Szépen elkezdtük tolni a laneket, beütöttük a mid inhibet, de túl sokáig maradtunk, úgyhogy homeguard-dal megérkezett az ellen, mi pedig megnyalogattuk a kuki végét. Akkor ők szedtek mid inhibet, majd elkapták a Ziggs-ünket, és lebaronoztak ők is. Kidefeltük, megnyertünk egy tf-ot, megint leszedtük baront, majd amennyire tudtuk, bepusholtuk mindhárom lanet, és vártuk az utsó harcot. A végjátékban az ellen Jinx nem volt elég óvatos, úgyhogy egy siege minionra ráugrottam, utánaflasheltem, lassítás, ultival knockup, beflashelt a Shen is, letauntolta, soha nem jött ki a CC-ből. Emiatt kiace-eltük őket 5-0ra, és beütöttük a Nexust.

    Nagyon durva volt, rég élveztem ennyire LoL-t :C

    [ Szerkesztve ]

    You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

Új hozzászólás Aktív témák