Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    válasz Dolby #29585 üzenetére

    Én ezért is szoktam venni védekező itemeket (Rylai ezért alap), aktív Zhonya alatt pedig megy tovább a Q - ha meg mehalok teamfight közben, még mindig van 7 másodpercem tenni valami hasznosat - az E-m eszi őket folyamatosan, ledobok egy W-t, 2-3 Q-t aztán egy Requiem, hogy megfordíthassam a csata kimenetelét. Elkövettem már azt a hibát, hogy "élve" próbáltam elsütni az ultit, aztán megszakították a francba. Ha a fenti hősök jelen vannak, akkor Banshee's Veil szintén alap, mert így LB nem visz be kiscsillió damage-et meg silence-el, a többi hős meg "csak" szimplán nem sebez az első spelljével.

    @Solad: megmondom őszintén, eddig nem nagyon voltam rászorulva igazán arra, hogy tényleg vegyek magamnak védekező itemeket. Álltalában ezt az ellen mides határozza meg earlyben, hogy mit fogok venni - ha AP akkor Banshee's, ha AD akkor Zhonya lesz az első/második item.

    @neato3loco: sokan azt mondják, hogy inkább nerf, hogy látszik a Q teljes hatóköre.

    @nike_: egyrészről mindig wardolom a saját mozgáskörömet, tehát nem tudtak eddig meglepni (egyszer akartak, tripple kill lett a vége :P) - tudom, hogy a junglerre nem számíthatok wardolásban - sőt, senkinek sem szokása wardolni. :F Meg védekező itemeket sem vesznek - hogy jutottak el ezek lvl28-30-ig? :U

    Karthussal tíz menetet mentem + volt három egyéb menet. Ma megleszek lvl30 végre :)) 14 óra alvás után most reggel hatig játszani fogok, bár az lepne meg, ha nem lenne meg 6-7 menetből.

    Karthusnak is kéne skin... de az alap is olyan jóra sikerült...

    [ Szerkesztve ]

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák