- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
Ezek a besorolók...
Bronz 2-be kerültem. Pedig silver 3-ban voltam. ÉS ranked meccsek nagy részét AFK miatt buktuk...
1 db besoroló volt csak olyan, amit jó game-nek lehet nevezni. Az összes többin afk a csapattárs, vagy csak smurf és nem akar fel kerülni, nem tudom miért csinálják ezt.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Devas
őstag
válasz matepalfi #25904 üzenetére
Valahogy gyakorolni kell a német nyelvet, nem?
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Dinter
addikt
AP(-sabb) Amumu low elon?
-
trassher
addikt
Lassan már tényleg az lesz hogy megyek vissza adc-nek mert az egy vicc hogy egy lane sem tud nyerni mindenki csak pingel hogy menjek gank-elni de annyi eszük nincs hogy megvárjanak csak mennek előre mint a birka.
A kérdésem az lenne hogy a 10ből az egyik meccsem loss prevented lett. Ez mit jelent ebben a helyzetben? 11 meccs után fog besorolni?Redmi Note 7
-
senior tag
Lehet nem itt kéne kérdeznem, de nem tudtok olyan oldalt, ahol gyorsan eltudnék adni néhány lol accountot?
-
trassher
addikt
5 loose, 4 win, 1 loss forgiven. Bronze 1-ből bronze 5-be? Az igen
Redmi Note 7
-
Dinter
addikt
1 szó: Amumu
-
trassher
addikt
Igazából nem érdekel a dolog, nem ezen múlik az életem. Bár látszik hogy ez bronze 5. Top-on renektonnal eddig senki nem tudott mit kezdeni velem 2 meccsen úgy hogy 2 meccset játszottam eddig vele. Elég fun vele, nem bántam meg hogy riven helyett renektont vettem.
Redmi Note 7
-
ClydeBeka2
őstag
válasz trassher #25932 üzenetére
Minden tévhittel ellentétben nem számolja bele, 9 meccs alapján leszel besorolva.
Más:
Valaki nem tudná linkelni azt a programot, amivel te be tudod magadnak rakni a skineket, de a többiek nem látják? Köszi
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz ClydeBeka2 #25936 üzenetére
Tessék
De vigyázz!
Van jungle timer is benne, amit vegyél ki, mert riot szerint "bannable".
A kliens indítása előtt indítsd ezt.[ Szerkesztve ]
EUNE: iNeeko
-
hondahd
tag
Szóval ha holnap elkezdek rankedezni és mondjuk 5-5 lesz a W/L akkor silver 1ből kb bronze 1-be kerülök?
-
senior tag
-
marked one94
őstag
válasz Ron Swanson #25944 üzenetére
Na én ezért se merem lejátszani a meccseket
You'll Never Walk Alone
-
-=Vacsek=-
senior tag
ezek után már én se merem elkezdeni s3ból tuti bronzba dobna.. lehet ha 10 besorolot duoval kéne tolni..
-
sagem
addikt
Heh, kíváncsi vagyok, hogy 10 winnel mit dob, akkor is lesorol valakit vagy nagy kegyesen ott hagyja a saját szintjén (mert ahogy látom előléptetés az nuku )
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest