Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Sasi82

csendes tag

Kedves Fórumozók!

Egy nagy segítségre lenne szükségem, remélem, tudtok nekem segíteni a tapasztalataitokkal, hozzáértésetekkel és nagy információtudásotokkal.
    Én is, mint sokan mások nagy dilemmában vagyok, Led Tv-t szeretnék vásárolni.
    Mennyire egyszerű volna, ha csak 1 TV közül lehetne választani, nem lenne ilyen probléma 
    82 cm-es Led TV-t szeretnék vásárolni, sajnos a 94cm-es már túl nagy volna a hálóba, 2-2,5 m-ről néznénk a Tv-t és a hely is szűkös.
    TV nézésre, bl-ray lemez , mkv, h.264 típusú fájlok és dvd filmek lejátszására használnánk.
    Fontos lenne, hogy külső hdd-t is kezelni tudjon.
    Számítógép és laptop nem lenne rákötve és az internetezés sem itt történne egyelőre.

Az alábbi termékeket néztem ki:
    Philips 32pfl6626h (2év gari)
    Sharp lc32le630e (3 év gari)
    Panasonic tx-l32e30e (2év gari)
    A 3 közül a Panasonicnak volt a legszebb képe, de azt mondták (MM, Euronics), hogy a Pana csak Plazma Tv-kben jó.
    Nagyon dicsérték a Philipset és a Sharpot is.

Nézegettem a Samsung ue32d5500 (Az 5 év gari jó, de az 50Hz sajnos nem és nem láttam használat közben) és az LG 32 4500 lw (szintén 5 év garival, de ezt sem láttam használat közben)

(Valaki el tudná mondani, hogy a Philips32pfl 6626 és a 4606, 6606 és 6636 közötti különbséget?)

Elnézést kérek, hogy ilyen hosszú sikerült a mondandóm és a kérdésem.

Előre is köszönök mindenféle segítséget!

Legyen kellemes hétvégétek!

Üdv.
    Gábor

Ui: :D (Az alábbi blu-ray lejátszók közül ti melyiket ajánljátok? LG BD550, Philips BDP3200, Sony BDP-S185, Samsung BD-D5100, Panasonic DMP-BD75EG-K)

• Sasi82

csendes tag

Kedves nightshadow!

A TV-re 120.000-140.000, a blu-ray lejátszóra 20-30.000Ft.

Előre is köszi a segítséget.

Üdv.
    Gábor

Aktív témák