Hirdetés

Aktív témák

  • Sharks

    tag

    Sziasztok!

    Én is tervezgetek egy tv vásárlást és egyelőre szeretnék tájékozódni egészen részletesen, hogy miket érdemes figyelembe venni. Tök jó tipp volt pl., hogy ne csak megvilágításban vegyem szemügyre a kiszemelt áldozatot. Leírnám akkor a fő szempontokat, amiknek meg kéne majd felelnie, illetve az eddigi tapasztalatok alapján felmerült kérdéseket:

    1. A tv pc-hez lesz kötve, tehát az elsődleges funkciója az lenne, hogy a gamek (ill. leginkább 1 game, ami egy szimulátor) tökéletesen fussanak rajta.

    2. Az internetezésre nem ez lesz valószínűleg használva, hanem egy normál monitor (1 m-ről kicsit durva lenne szerintem ez).

    3. Ablakkal szemben lesz elhelyezve, ahonnan kb. 30°-ban lesz a fény beesési szöge. Sötétítésre van lehetőség, de nem szeretnék barlangban lakni, így nappali viszonyoknak is jó lenne, ha megfelelne.

    4. Nagyságra olyan "32"-37" jöhet szóba. 1-4 m a távolság, ahonnan nézegetve lesz :)

    5. Az ár 200 körül lehet kb.

    - Abban tudnátok tanácsot adni, hogy milyen VGA hajtja ki az ilyen méretű tv-ket fullHD-ban (magas játékbeállítások mellett)?

    - Nem minden tv-nél találni értéket a képfrissítésről, de sokszor előfordul a +100 Hz-es rásegítési technológia emlegetése. Hogyan lehet megállapítani, hogy folyamatos lesz e a szimuláció?

    Így perpillanat most ezek a dolgok jutottak eszembe. Megköszönném, ha konkrét típusokat is ajánlanátok egyből. Természetesen filmezésre is lesz használva, de nyilván, ha az eddigieknek megfelel, akkor ott nem igazán lesz kihívás. Előre is köszi a segítséget! :D

Aktív témák