Hirdetés

Aktív témák

  • nightshadow

    veterán

    válasz Dictator^ #16546 üzenetére

    Adott Samsung LE40A536T1FXXH TV, hivatalos oldalon semmi, magyar eladásoknál DVB-C feltünteve, külföldi oldalon DVB-T van feltüntetve, most akkor mivan?

    Ha jól emlékszem, mielőtt megjelent a Samsung „A” sorozat, akkor a magyar törvényhozásban ment a szarakodás, hogy most mi a digitális átállás keretében az MPEG-2 vagy az MPEG-4 rendszerre álljunk-e át. Mivel erre még nem volt válasz, így a tévégyártók MPEG-2-es DVB-T rendszerű tévéket hoztak be. Ezután dőlt el, hogy mi mégis a fejlettebb MPEG-4-re fogunk átállni, így az első MPEG-4-es DVB-T tévé a „B” sorozatnál jött be. Magyarul mindenképp kell külső dekóder a tévéhez, mert az MPEG-2 itthon semmire se jó.

    Erre tudtok válaszolni? Szeretném átadni.
    Tehát árban a Panasonic kevesebbet nyújt mint mondjuk a Samu UE40D6xxx szériája.
    Érv, ellenérv?

    Erre nagyjából most válaszoltam a fenti hozzászólásokban. A Panasonicnak gyenge a kontrasztja, gyengébb a mediaplayerre. A Panasonic igazából a plazma tévék gyártója, LCD-ét inkább csak másodlagosan gyárt. Ebben most idén lesz talán változás, mert rájöttek, hogy a plazma technológia csak egy viszonylag szűk vásárlói réteget érint, így bővítik idén az LCD választékukat mind méretben, mind típusban. Ezek március-április környékén jönnek ki.

Aktív témák