Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .tnm

    addikt

    válasz vg #11004 üzenetére

    Budapesten (magyar városban) kizárt.
    csak rezsi (víz, villany, melegvíz, tv-internet, közös költség, fűtés, mobilok költsége) alsó hangon 15ezer Ft, de valószínűleg a 20-hoz van már közelebb. havi ~5ezer elmegy olyan fogyó eszközökre, mint szappan dezodor, mosószer, mosogatószer, wc papír, stb. marad ~30e kajára, ami azt jelentené, hogy kb. 500 Ft/nap/fő jut étkezésre. Nyilván ehhez magadnak főzöl, amivel viszont a fenti rezsi nem jön ki., de szerintem a kaja alapanyagának az ára se jön ki.

    faluban, (lopott....) fával fűtve, főzve, ahol nincs közös költség, nincs kábel tv, nincs csatornadíj, magadnak termeled az alapanyagokat (baromfit tartasz, kertet gondozol) ott kijöhet ez. de ott se lakáshitel nem lesz, se nem fog emellett napi 8 órát dolgozni (nem mezőgazdaságban).

    és valóban fent még a (használt) ruhát (se), utazást stb. nem is számoltuk. sztem 2 fő havi kiadásai reálisan (nagyon kis lábon élve, de nem koplalva) összesen valahol 80ezer körül kezdődhet

    [ Szerkesztve ]

    It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák