Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ariadne

    őstag

    válasz Sauvage #3631 üzenetére

    Ne búsulj, azért még nem végleges teljesen a dolog, időben elhúzódó lesz ez a bútorozás, még megbeszéljük párommal a dolgot. Az is kérdés, hogy ráér-e a haver és mikor. ;)

    És a felújításnál azért tapasztaltuk, hogy persze jó, ha közelebbi ismerős csinál sok mindent, mert tudjuk, hogy dolgozik, de sajnos ilyenkor elég kellemetlen szólni, ha valami nem tetszik, nem sikerült tökéletesre esetleg, vagy félreértés van. És nem arról van szó, hogy szőröznénk dolgokon, csak na, aki úgy jön az életünkbe, mint x mester, azzal könnyebb csak szakmailag beszélni, mint egy ismerőssel...
    Pláne ha rokon is, különösen közeli. Apum például a szülői ház felépítése során szerzett tapasztalatával rengeteg mindenben segített, de nagyon-nagyon nehéz volt azt mondani neki pár dologban, hogy ööö, ezt mi akkor sem így szeretnénk.

    mod: A pH!-val eddig jó tapasztalatunk volt, szerintem az itteni jelenlét valamilyen szinten garantálja azt, hogy az adott szakember szereti a szakmáját, és ha szereti, akkor jól is szokta csinálni. Mert részletes tanácsokat adni másoknak nyilván csak akkor fog az ember, ha egyébként lelkesen végzi a munkáját. Én a garancia topikba járok tanácsolni, mert a szakmámon belül az érdekel, ti pedig ide, és össznépileg a végén mindenki jól jár. :)

    [ Szerkesztve ]

    "In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

Új hozzászólás Aktív témák