Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • A Zéé

    addikt

    válasz z0d1@Ku$ #123771 üzenetére

    nekem igazából az "fáj", hogy kb. napi szinten találkozok azzal a felfogással, hogy aki az építőiparban dolgozik, az ne akarjon pénzt keresni azzal, amit csinál, mert igazából bárki meg tudná azt csinálni helyette, és különben is, mindenki adjon tovább anyagárban mindent, munkadíjnak meg elég neki a 2 sör is... Persze, hogy nincs senkinek se kedve ebbe az iparba jönni, mert 10-ből 8 ember nem akarja megfizetni az építőipari szakmunkást.
    Tény, sok a tróger, szenvedek is miatta én is, de ez a mentalitás igazán kikophatna már, mert ez csak rosszabb lesz. Már most bőven átlag felett keres egy jó szakmunkás, és amilyen ütemben fogynak a hadra fogható emberek, 1-2 év, és nem az ukránok, meg az oroszok fognak az építőiparban dolgozni, hanem a pakisztániak, bangladesiek, indiaiak (igen, itt vannak már most is). Akinek ez nem tetszik, az tényleg csinálja maga.

    Nem mondtam neked, hogy ne bontsd le te, nem kötelező kályhással csináltatni, én csak annyit mondtam, hogy ez nem egy elrugaszkodott ár. Ő dolgozik vele, természetes, hogy pénzt akar érte kapni.

    Just a simple Lineman...

Új hozzászólás Aktív témák