Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adika4444

    addikt

    válasz King Unique #3143 üzenetére

    Köszi a részletes listát!
    És batagy-nak is, viszont eBay és külföldi beszerzés most nem játszik.
    Csak Budapesti beszerzés játszik, és lehetőleg a Compker-ből venném...
    Ami még fontos, hogy MicroB-t elkerülném, borzalmas mindig azthiszem h kitörik, persze a látszat csal, azért ennél masszívabb, de zavaró hogy ilyen ijesztgetős...
    Viszont találtam egyet, ami a MicroB ellenére nagyon jó. Igen, van már RaidSonic házam ami egyszer ugyan volt vagy egy hónapig gariban, de azóta teljességgel hibátlanul megy, és elégedett vagyok vele. Így a következő háznak is csak örülök ha RaidSonic. Ezt néztem ki:
    IB-250StU3+BH15
    Csavaros rögzítés ok, van egy jó hosszú MicroB kábelem (még a másikhoz vettem amit most is használok), compkerben kapható, 6000 Huf-fért megérős. Csak az Asmedia chip-től félek kicsit, hogy az Intel-lel fog-e működni. Az a J-Micron nagyon jól ment, ezért az IB-273StU3 is versenyben van, csak azt sajnálom hogy nem adnak mellé csavarokat. Ha a Compker-ben tudok hozzá venni akkor játszik ez is, ha viszont nem akkor marad az előbb említett.

    Úgyhogy ha meglesz a HDD, bepróbálkozok ezzel a házzal, nekem erősen megérősnek tűnik:).
    Esetleg ha van még olyan RaidSonic mint a ICY BOX IB-253U3 csak 9,5 mm-esben az is érdekel, tetszik ez a sima belecsúsztatós megoldás nagyon. Ha még RaidSonic is, az plusz öröm:)

    [ Szerkesztve ]

    üdv, adika4444

Új hozzászólás Aktív témák