Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pirate777

    csendes tag

    válasz King Unique #2771 üzenetére

    Szia

    Valóban nem adtam meg minden információt, még nem írtam ilyet korábban.
    Tehát Windows 10 Pro 64 operációs rendszer volt telepítve mindkét gépre, Intel(R) USB 3.0 eXtensible Host Controller - 1.0 (Microsoft) 2015.10.29 -es driver date -vel van a notebook-on. Restart természetesen volt több is, gondoltam rá, hátha valami hardverfelismerési problémába futottam bele, a vezérlőre mint általános USB Storage -re hivatkozott, nem írta ki a típusát sehol sem, hiába keresgéltem.

    Tesztprogramot nem használtam, TotalCommander x64 8.52-t használtam mindkét gépen. A másolást a Rackről a saját gépre hajtottam végre 1080p mkv file-okat használva, többet is, jellemzően 15+GB méretben. A forrás HDD, azaz a WD10JFCX (WD RED) volt kb 20% szabad területtel, a célt egy WD7500BPKX (WD Black) meghajtó jelentette, amelyen 85% szabad terület állt a rendelkezésemre.

    A Kolink HDSUB2U3 -ban a későbbiek folyamán majd ki tudom próbálni a WD RED -et, ha valakit érdekel. Elszórakozhattam volna még a beállításokkal, de igazából szubjektív nem tetszett a Zalman formailag, így inkább meg akartam szabadulni tőle minél hamarabb. Minőségileg nagyon rendben van, láttam rajta olyan megoldásokat, amiket más házon még nem, Pl.: az elektronika védve van mindkét oldalon, nagyon szépen kidolgozott és van súlya is, nem hajszálvékony aluminiummot használtak fel, a hozzá adott kábel is elég jó minőségűnek érződött, de akkor sem jött be ez a fehér fényes ház villogó kék világítással...a képeken valahogy másnak tűnt nekem, mint a valóságban.

    Elfelejtettem leírni, ha valakit érdekel, van HD Sentinel támogatás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák