Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lócitrom

    őstag

    rendeltem két telefont. mindkettő gearbest-től érkezik. sok dolog van, amit nem értek, de most az alábbiak érdekelnének a legjobban.

    az egyik elméletileg átesett vámvizsgálaton, de már egy hete. a postának el lett küldve minden, de egyelőre mintha nem is dolgozna náluk egyetlen alkalmazott sem és semmi hír az eszközről. rugdosni kellene a magyar postánál az embereket, vagy mifene? nem vagyok egy türelmetlen típus, de azért ez az ország jó pár misét megér, ha szolgáltatásokról van szó. mennyi időt kell várni vagy hogy van ez?

    a másik telefon meg elméletben az országban van, de az sem halad semerre sem. mi nehezítheti meg az amúgy sem nagyon kihasznált magyar posta működését? előre félek, hogy megvettem a telefonokat, de amúgy semmiről sincs pontos információ mióta az országba kerültek. és még fizessek kezelésit meg áfa-t. nevetséges. ha ezt tudom valószínűleg valami áfa-zástól mentesebb oldalt választok valakinek van valami pozitív észrevétele ilyesmivel kapcsolatban?

    „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

Új hozzászólás Aktív témák