- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A texasi
aktív tag
válasz brekes #61553 üzenetére
Akkor jó Neked;
nekem nem is egy alkalommal volt anno, hogy
17track szerint "Célországba megérkezett" csomagom a
Posta nyomkövetőjében csak napokkal később váltott ugyanerre a státuszra !(Sőt, ahogy olvastam; nem csak nekem voltak ilyen tapasztalataim!)
kcsa
big up yourself[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
veterán
Ja, nem egyszer volt ilyen nekem, h a posta nem mutatta h beert, de volt az elobb mutatja..en a trackitonlinen szoktam..az beveszi a postat is es latok egyszerre..
Janaboy
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Akkumulátorokkal szoktak lenni mostanában problémák? Mármint postázás ügyileg. Konkrétan Xiaomi Power Bankot rendelnék Banggod-ról.
-
Ybron
senior tag
Szerintetek?
Ioffer rendelésem:
September 7, 2015
12:19 PM
Seller shipped the orderAzóta nem frissült a tn, majd ráírtam hogy mi van, amire ezt a választ kaptam:
September 17, 2015
Seller 11:00 AM
Hello, friend
I asked the courier company;
Package might be lost in transit
I will re-sent to you
Please wait
Thank you very muchMár kezdek beletörődni hogy ebből nem lesz semmi.
-
Graphics
Jómunkásember
Nekem kínai van a HP Probook-ban, mert amit gyárilag adtak 1,5 után megkotlott...
Ami benne van ebay-ről lőttem, utángyártott, de fényévekkel tovább bírja, igaz ez nem 6, hanem 9 cellás, és megemeli a gépet az asztaltól, de tökéletes.
6500 Ft volt talán 1 év 2 hónapja, én úgy számoltam, ha 1-et kibír már jól jártam vele, de jelen helyzetben simán bírja még
Lehet van ennél jobb shop, én itt vettem: [link]
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
nyisziati
veterán
Minden türelmetlenül várakozónak küldeném ezt a cikket:
-
viharhozo
addikt
Amerikai csomagtovabbitokkal (Shipito, Bundlebox etc.) van vkinek tapasztalata? Mindenkepp kene egy, melyiket erdemes valasztani?
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
brekes
tag
Újabb hét, újabb remények... Remélem a héten már érkezik valami...
-
dywerd
csendes tag
Sziasztok!
Annyit szeretnék kérdezni, hogy rendeltem a banggood-ról egy tv boxot. Meg is jött egy hónap várakozás után, működött is kb 3 napig aztán néma csend. Bármit csináltam vele nem volt hajlandó elindulni. Megkezdődött az email küldök-kapok a banggooddal, meg biztos ami ziher paypal-on is indítottam egy dispute-ot. Ma jött az email banggoodról hogy ha nekem is megfelel akkor kűldjem vissza és küldenek másikat vagy vissza fizetik az árát. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan megy a vissza küldés? Beviszem postára oszt' helló? Vagy valami más?
előre is köszi a válaszokat!OnePlus 3T (A3003)
-
taip
senior tag
válasz dywerd #61573 üzenetére
Szerintem tőlük kell kérni egy pontos címet, ahová visszaküldheted és valószínűleg kell egy nyomtatvány is, amit kitöltesz, hogy be tudják azonosítani.
Plusz nem feltétlenül a Posta a legmegfelelőbb, vannak egyéb cégek is, amik lehet, hogy olcsóbban dolgoznak, bár mindenképp sokba fog kerülni. Erre viszont megoldás lehet az, hogy a Paypal hajlandó fizetni a visszapostázás költségeit (egy határig) ha azzal fizettél az áruért.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
dywerd
csendes tag
Az emailből én úgy vettem ki, hogy ha visszaküldöm TN számmal (erre igen felhívták a filgyemem), akkor vagy küldenek másikat, vagy visszafizetik az árát. Postán küldve ez 12530 ft ami 5000 ft-al kevesebb, mint amennyiért vettem. Ez egyáltalán nem éri meg. PayPal-on claim-el visszakapnám a pénzt anélkül, hogy vissza kelljen küldenem?
OnePlus 3T (A3003)
-
Bozek
nagyúr
válasz dywerd #61578 üzenetére
Szerintem nem. Ha így lenne, akkor mindenki azt mondaná, hogy elromlott és visszakérné a pénzét. Közben meg használná tovább és ingyen lett egy TV Box otthon...
Egyébként lehet, hogy jobban járnál vele, ha megnézetnéd egy műszerésszel, hátha csak valami apró hibája van.
[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
Így már érthetőbb a sztori. Egyébként valami 5ezer körül van a posta, csak levélpostai küldeményként kell feladni, nem csomagként (te annak kerested ki az árát). Elvileg ezt paypal visszaadja egyébként, csak külön kell bizonyítani és kérni.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
zsiz
őstag
mindenképp vissza kell küldeni, attól függetlenül, hogy a teljes összeget kéred vissza vagy cseréltetni akarod. (visszaküldéstől csak az 1-2 dolláros vackoknál szoktak eltekinteni)
egyébként én januárban küldtem ki egy csomagot (telefon) Kínába, nem került 3500Ft-ba sem. mivel egy TV box belefér a 2kg-os súlyhatárba, ezért fel lehet adni levélként is. gondolom te csomagot néztél, nem levelet. az jóval drágább. aztán ha beadod a PayPal-nak a szükséges papírokat, ők visszatérítik neked a visszaküldés postaköltségét.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
dywerd
csendes tag
0,552 kg a súlya. Még meg van amiben küldték. Szóval ha becsomagolom és beviszem a postára, akkor kérem, hogy levélként adják fel és így csak 3-4000 ft körüli a dolog, azt meg paypalon visszakaphatom ( mondjuk akkor a csomagos témát is, nem?). A postán nem kötnek bele, hogy ez nem levél? Nem szeretnék 10ezer felett fizetni egy küldeményért, még úgy sem, hogy majd visszakapom. Sajnos eléggé ki van számolva a családi kassza...
OnePlus 3T (A3003)
-
delon
tag
Sziasztok
Szeretnék rendelni egy okoskarkötöt.
http://www.geekbuying.com/item/Vidonn-X6-IP65-0-88--Bluetooth-V4-0-Smart-Watch-Wristband-Bracelet-Sport-Sleep-Monitor---Black-341949.html
http://www.ebay.com/itm/Vidonn-X6-Bluetooth-4-0-IP65-Intelligente-Bracciale-Wristband-Sonno-Monitor-35WZ-/400987975652?hash=item5d5cbeefe4
Az ebay vagy a geek védi jobban a vevőt? Ha nem érkezik meg a csomag hol kapom vissza előbb a pénzem. Én eddig csak az ebayről rendeltem. A geekbuying mennyire megbízható?
Az ebay-es linknél nem látom a várható érkezési időt ilyenkor milyen dátumra várható a termék?
A geekbuyingnál 2-7 napot vállal a komplett szállításra ? Addigra nálam lehet elvileg a termék?
Ez hihető vagy ne bizzak ilyen kiírásokban?
Illetve hogy ez a termék vámhatár közelébe van? De ha magánszemélyként adják fel akkor elvileg nem vámköteles?
Az ebayről vagy a geekről magánszemélyként jön az árú?Lenovo ThinkPad T420s; iPhone 7 ios 11.3.
-
beg
veterán
Geek megbízható, PayPal minkét esetben ugyanúgy véd. Nem fog 2-7 nap alatt megjönni, számolj 3-4 héttel. Áfát, vámot nem kell rá fizetned, de nem azért, mert magánszemélyként vagy cégként küldi.
Itt felül a témaösszefoglaló ajánlott olvasmány.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
motoflug
őstag
Tinydeal német raktár rendelés:
9/16/2015 Pending bought
9/16/2015 Processing
9/16/2015 Processing Successful payment via PayPal
9/18/2015 ShippedMa a kezemben az áru, úgy, hogy ebben volt egy hétvége. Szerintem ez igen korrekt.
-
Beni2360
félisten
válasz dywerd #61584 üzenetére
Telefon és egyéb áfaköteles termék visszaküldésénél okvetlen ki kell tölteni a vámnyilatkozatot amivel majd tudod bizonyítani, hogy innen ment a cucc Kínába és onnan kaptad vissza.Különben fen áll a áfa fizetési lehetőség. Olvass utána !!.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
atala
addikt
válasz dywerd #61584 üzenetére
Az 500 g-os határba már nem fér bele. 1 kg-ig 4245 FT plusz 810 Ft az ajánlott díj, hogy legyen TN.
De van Flexi üzleti levél ami nem tudom mit takar, az 1 kg-ig 3285 Ft plusz 810 az ajánlott díj.Ha szétszedhető csavarral, és nincs matricázva, én szétszedném, hátha csak egy biztosíték ment ki.
-
dywerd
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Tehát visszaküldöm becsomagolva, levélként, CN22-es nyomtatványt kitöltve, ajánlottanl. Ha mindent jól értelmeztem...@atala:
A szétszedés meg volt (mivel nem volt leragasztva, csavarok lefestve), mert első körben én is erre gondoltam a fórumok böngészése után, de sajna annyira nem értek hozzá. Első ránézésre nem tűnik úgy mintha valami nem oda illene (megpúposodott kondenzátor, vagy sötét ill. fekete folt a nyákon), plusz megnéztem az adaptert is (az is pattintós, nem ragasztott), de ott sem találtam semmi kérdéseset. Próbáltam másik adaptert is.[ Szerkesztve ]
OnePlus 3T (A3003)
-
tfalcon96
aktív tag
Gyerekek, kár, hogy nem lehet hozzászólni:
[link][ Szerkesztve ]
_______"I Am Consciousness. I Am Alive. I Am Chappie."_______
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Óra topik
- VMware
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest