Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yany

    addikt

    válasz Speed® #11609 üzenetére

    Az ARO hűtőknél mi jobb létezik jelenleg Ryzenekre?

    Elmondom, hogy miért gondolom jónak, aztán meg majd jól kijavít mindenki, aki többet konyít hozzá :DDD (nem irónia, tényleg lasztit dobok fel):
    - Extrém jó hőleadó felület/tömeg arány.
    - A spéci lyuggatott megoldásukkal hasznos légörvényeket keltenek a légáramban, miközben a barátságos szinten maradó légellenállás a viszonylag tágas lamellaközökben nem igényel magas nyomású ventilátorokat.
    - A teljes bordázatot elég rendesen hátratolták a kifújó venti közelébe, így kvázi megúszható egy második ventilátor magas teljesítmény megőrzése mellett is + a RAM modulok irányában növeli a kompatibilitást
    - A hozzáadott 14-es ventilátor 1. generációja jelenleg is szakadatlanul hűti a 8 éves(!) 2500K procit a gépemben (egy Archon hűtőn), síri csendben.

    Követem nagyjából a piaci alakulásokat, de megmondom őszintén nem teljesen értem ezt az olcsósítás/pimpelés jelzőt, gyakorlatilag egyetlen cégtől sem láttam semmi innovatívat, de tényleg semmit. A Noctua talán az egyetlen, aki hébe-hóba előbukkan egy-egy ventilátoros témával, de a bordákat tekintve az égvilágon semmi új, miközben azt látom, hogy a TR hűtőknek továbbra sincs legyőzője, vagy csak nagyobb méretben.

    Az ARO hűtők ventivel együttes 880g-ja és 162mm-es magassága elég cuki a teljesítményéhez képest, kár, hogy benchmarkot alig találni a neten, az Xbitlabs eltűnése óta nincs egy normális magazin, amelyik rendesen lemérné a hűtőket. :S

    [ Szerkesztve ]

    Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

Új hozzászólás Aktív témák